Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Agora EXCLUSIV

Știri de Cluj a ajuns la 200k. Cum stau celelalte portale de știri?

Noi urmărim tătă ziua trafic.ro, t5.ro, brat.ro E foarte caterincos să observi cum unii și alții cer cașul de publicitate dar livrează fix pix din punct de vedere al traficului.

Bun. Știri de Cluj a făcut trafic fără număr în ultimele zile ajungând la 200k. Cu știri ok, cu știri mai puțin ok, ideea e că informează. Și acolo e o echipă mișto: Șoica mic, Delia, vreo 2 studente.

Deci, ăștia ni-s pe locul doi la nivel general pe trafic.ro. Practic în Cluj sunt lamborghini și maserati la un loc.

200.000 unici într-o zi, frateeeeee

Pă doi sunt cei de la Monitorul de Cluj cu o oarecare creștere în ultima perioadă dar se țin în trena știridecluj.ro Interesant este că în prezentarea dă pă brat.ro apare sus firma nu site-ul.

Clujust.ro este marea surpriză din 2020 și 2021, site-ul rupe la trafic. Felicitări lui Alin Golban, știe online, este meseriaș. plus minus 15 k pe zi, pentru un site de nișă este superbbb

Ziar de Cluj conform t5.ro, are o medie pe zi de 14.148 unici.

Actual de Cluj și-a crescut traficul constant în ultimii ani, puțin dar sigur. În acest moment este cam ultimul site greu din Cluj-Napoca, la capitolul trafic. La actual situația e mai complexă, existând o deschidere și spre g4media.

Cosmina Fernoagă are surse, este foarte bine informată, vă recomandăm să citiți actual. ei nu dau accident, ci politics și administrație

Cea mai mare surpriză vine de la Ziua de Cluj a cărui trafic NU ESTE VIZIBIL. Este ușor de înțeles de ce nu mai dau traficul pe față, că deh, nu suntem idioți. De menționat, site-uri din județul Cluj – turdanews.net (respect, gelu florea – pe turda și câmpia este nr. 1), luna trecută având 135 k și respect alex de la dejeanul.ro care pe zona dej – gherla este parfummm.

Uitasem de cluj24.ro, mânca-v-aș gura 🙂 La 6-7-8 câți sunt acolo au plus minus 7.000 unici pe zi. Halucinant de micuț traficul, la așa înghesuială de autori…

Deci știri dă cluj și monitoru se joacă cu zăcile de mii iar trupa de comando nu trece 10k…

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *