Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Black Tie

CAPITALUL ROMÂNESC – implicații și oportunități la 1 an de pandemie

Anul trecut, la doar 4 zile după declararea stării de urgență, am organizat primul eveniment online RBL, dedicat Capitalului românesc – implicații și oportunități. La momentul respectiv, invitații noștri au oferit perspective despre ceea ce credeau că va urma. Uitându-ne în retrospectivă, ne dăm seama că unele lucruri au fost așa cum am previzionat, iar altele nu.

Pe 1 aprilie, între orele 17.00 și 20.00, ne reîntâlnim cu o nouă serie de conversații despre cum arată lucrurile la 1 an de pandemie, pe mai multe paliere ale capitalului românesc și antreprenoriatului.

Am pregătit 3 sesiuni de câte o oră și îi vom avea alături de noi pe: Dragoș Petrescu, Mihai Marcu, Felix Pătrășcanu, Marius Ștefan, Dragoș Roșca, Dan Isai, Dragoș Neacșu, Dan Pitic, Iulian Cîrciumaru, Angela Roșca, Laura Florea, Sorin Axinte și Sergiu Neguț.

Vom discuta alături de invitații noștri care sunt temele care ne vor face agenda în 2021, care sunt scenariile de funcționare pentru anul în curs și anii următori, dar și despre care sunt informațiile și semnalele de care să ținem cont atunci când luăm decizii.

Cum te înregistrezi?

  • Completezi acest formular – https://forms.gle/MT7dfrh8Na2gEzF46
  • Donezi (opțional) suma de 250 lei în contul: RO82 BTRL 0480 1205 9024 73XX, cu mențiunea DONAȚIE. Banii sunt folosiți pentru a susține activitățile Fundației.
  • Primești ulterior detaliile de conectare pentru participare, pe adresa de mail furnizată în formular.* În calitate de membru RBL, participarea ta este gratuită și înscrierea ta este asigurată completând formularul – https://forms.gle/MT7dfrh8Na2gEzF46.

Pentru detalii suplimentare, CLICK AICI!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *