Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Agora

Vasile Manu: De ce nu se mai organizează proteste de stradă în România? Unde e grupul #REZIST?

No, pizdoșenie, amu trebuie să o recunoaștem, Manu din Grigorescu s-a maturizat, de la blogăreală a trecut la analize fainoșag și la harticole bunicele pe Foaia și pe Clujul Politic.

No, Manu, a băgat un comentariu mișto față de #REZIST și alte cacamacuri civile care când PSD-ului este la guvernare își dau drumul în stradă iar când dreapta e la guvernare… dau din umeri.

„De ce nu se mai organizează proteste de stradă în România? Unde e grupul #REZIST care scotea zeci de mii de oameni în stradă împotriva guvernului PSD în toate marile orașe pentru apărarea justiției? De ce nu iese nimeni în stradă împotriva PNL-ului?

Sau doar #ciumarosie a fost trendy, ciumagalbena nu mai contează să înțeleg.

Dar se pare că proiectul #REZIST și-a atins scopul și a fost oprit. Un proiect politic creat de o gașcă de „băieți deștepți” controlați politic pentru a manipula opinia publică și a-i aduce pe „ai noștri” la putere, adică USR-PLUS. O mișcare de marketing îndrăzneață.

Unde e grupul civic Umbrela Anticorupție Cluj, unde e Corupția ucide, unde sunt liderii #rezist? Nu mai sunt probleme în țara asta pentru care să ieșim în stradă, s-a terminat corupția în România?

Dacă ardeau două spitale în România și era la putere PSD, acum eram în stradă făcând kilometri pentru „justiție, nu corupție”, dar așa, cu PNL și USR-PLUS e totul roz și stăm la căldurică. Ipocrizia e mare în țara asta” a scris Manu pe feisbuc.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *