Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

EXCLUSIV

Alin Tișe, Președintele. Alin Tișe nu s-a ascuns după fusta nimănui! Și, da! Dacă Clujul nu va fi respectat, va demisiona!

Vă întrebați poate de ce am pus acest titlu 🙂 Nici noi nu știm exact, cert este că din toate pozițiile sale publice, din ultima perioadă, Alin Tișe arată maturitate politică, căci despre cea administrativă ne-a convins în 2019-2020 când a reabilitat 80% din drumurile județene, primul șef de județ care s-a înhămat la un asemenea demers și pe care în proporție de 95% l-a dus la capăt.

Situația din PNL, la nivel național, pentru noi este străvezie.

Relația dintre președintele Iohannis și Ludovic Orban este evident tulbure, însă Iohannis nu-l dorește acum schimbat pe Orban de la șefia PNL.

Rareș Bogdan a sărit la gâtul lui Orban, destul de vulgar, și s-ar visa un urmaș a lui Brătianu dar nu are istoricul, ștaiful și recunoașterea necesară în partid pentru a obține asta. Pentru Iustin Cionca, Ghiță Falcă, Ion Dumitrel, Hava, Ilie Bolojan, Emil Boc și Alin Tișe, europarlamentarul Rareș Bogdan reprezintă o formă de parvenitism politic, utilă la europarlamentare dar cam atât.

Dar să revenim la Alin Tișe. Că Boc stă ascuns și atacă indirect înțelegem, chiar dacă după un mandat de premier, cinci de primar, vreo zece ani la șefia PDL-ului, ar impune o poziție fermă, o poziție fermă îndruită de altfel. Că Daniel Buda stă ascuns, asta nu mai înțelegem, europarlamentarul clujean fiind șeful filialei.

Pe de altă parte, trebuie să ne amintim și de fandarea lui Daniel Buda în speța alegerii președintelui PNL, când din aripa Bușoi a trecut pe nevăzute și nesimțite, parțial, în aripa Orban.

Alin Tișe a fost de la început un susținător a lui Cristian Bușoi și și-a asumat bărbătește înfrângerea. A mers cu o echipă până la capăt, chit că pierdut, chiar dacă Orban l-a dorit în echipa lui.

Alin Tișe nu s-a ascuns ascuns după fusta nimănui, ba chiar mai mult și după victoria zdrobitoare de la locale din 2020, demonstrează că este un om politic crescut lângă Boc dar care astăzi are părerile sale, ideile sale și viitorul său politic… dacă și-l mai dorește, nefiind un ahtiat după lefurile și avantajele obținute de funcția publică.

Prin urmare, dragi clujeni, băăăăi fraților, să vă așteptați la ceva simplu și clar: omul ăsta, dacă Orban și Cîțu nu-și revin la sentimente corecte față de scorul politic al PNL de la Cluj își va da demisia.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *