Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Agora

Rezumatul ședinței de Consiliu Local à la Adriana Cristian

Am urmărit astăzi ședința de Consiliu Local al Municipiului Cluj-Napoca, intervențiile consilierului USR Adriana Cristian au fost aplicate, fapt remarcat și de primarul Boc. Ne-a plăcut și rezumatul ședinței scris de Adriana, pe care vi-l redăm și noi:

𝗦̦𝗲𝗱𝗶𝗻𝘁̦𝗮̆ 𝗲𝘅𝘁𝗿𝗮𝗼𝗿𝗱𝗶𝗻𝗮𝗿𝗮̆ 𝗱𝗲 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂 𝗹𝗼𝗰𝗮𝗹 𝟮/𝟮𝟬𝟮𝟭
🤜🤛Domnul primar a afirmat că am toată susținerea pentru a lucra la proiectul de monitorizare eficientă a proiectelor Primăriei și confirm că din discuțiile avute cu directorul tehnic Virgil Poruțiu am văzut un interes real în această direcție. E nevoie de așa ceva și sunt niște oportunități de finanțare nou apărute pe care ar fi păcat să le ratăm. Status: în lucru
🤜🤛Dna Viceprimar mi-a acceptat ajutorul de a optimiza semnificativ planul anual de actiune privind serviciile sociale administrate si finantate din bugetul municipiului Cluj-Napoca (pe cel actual vă invit să-l evaluați și voi 🙁 . https://files.primariaclujnapoca.ro/2021/01/15/22.pdf )
S̳̳͟e̳̳͟r̳̳͟i̳̳͟o̳̳͟a̳̳͟s̳̳͟e̳̳͟:̳̳͟
𝗣𝗮𝗻𝗱𝗲𝗺𝗶𝗲:
Cluj- Napoca: scenariul roșu (4,53 la mie ). Dacă nu coborâm sub 4 cazuri / mia de locuitori rămânem în scenariul roșu și în februarie se vor redeschide scolile doar pentru ciclul primar și grădinițele.
În Cluj-Napoca sunt 17 unități în care se pot efectua vaccinurile ( 11 amenajate de primarie), dintre care 8 funcționale în această fază a vaccinării (detalii în poze)
𝗣𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁𝗲 𝗺𝗮𝗶 𝗱𝗲𝘇𝗯𝗮̆𝘁𝘂𝘁𝗲:
𝗣𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗛𝗖𝗟 𝗻𝗿 𝟮 𝘀𝘂𝗯𝘃𝗲𝗻𝘁̦𝗶𝗶 𝗮𝗰𝗼𝗿𝗱𝗮𝘁𝗲 𝗰𝗹𝗮̆𝗱𝗶𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝘃𝗲𝗿𝘇𝗶 ce au autorizațiile necesare a iscat mai multe discuții deoarece atât eu cât și dl. Matușan am fi dorit să depunem amendamente la acesta în comisiile de specialiate însă dată fiind data în care ajunge pe ordinea pe zi acest lucru nu s-a mai putut. Am luat cuvântul pentru a atrage atenția că mediul de business are nevoie în primul rând de predictibilitate, iar modificările aprobate în ultim moment cum ar fi reducerea plafonului de la 25000EUR la 20000EUR numai asta nu indică. De asemenea, am solicitat ca în 2021 să avem discuțiile referitoare la condițiile de acordare pe 2022 cel târziu în luna septembrie a acestui an.
………………………………………………………………….……………………………………..
N̳e̳s̳e̳r̳i̳o̳a̳s̳e̳:̳ ̳
“𝗕𝗮𝗿𝗳𝗲 “ Azi a fost o ședință mai animată de Consiliu Local
Domnul consilier Matusan a intervenit de mai multe ori pe un subiect, iar domnul Boc i-a răspuns zeflemitor “pledoaria dumneavoastra a smuls lacrimi, dar nu are nici o bază juridică”, “știu că ați făcut dreptul la UBB dar l-aș certa pe profesorul (ceva materie de anul 1) că nu v-a învățat bine”.
𝑵𝒐𝒓𝒎𝒂𝒍𝒊𝒕𝒂𝒕𝒆 𝒊𝒏 𝒑𝒂𝒏𝒅𝒆𝒎𝒊𝒆: Vreo 2,3 copii au apărut în cadru. Homeoffice-ul e greu și pentru consilierii locali.
🅕🅡🅤🅜🅞🅢! Cred că un consilier local a alăptat în timpul ședinței

Am preluat și această poză drăguță cu mama – consilier local Adriana Cristian. În vremuri de pandemie, aceste poze rămân amintiri frumoase și inedite ale Consiliului Local.

Am putea să scriem mai multe despre intervențiile altor consilieri locali, din opoziție, însă efectiv s-au făcut de râs în fața primarului Boc…

De asemenea, trebuie să remarcăm experiența politică, administrativă și mai ales retorica excelentă a primarului Boc. Chapeau bas, maestre!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *