Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate

Cornel Cătoi este mulțumit de rezultatele cadrelor didactice ale USAMV din 2020

Rectorul USAMV, Cornel Cătoi, estimează că în 2020, rezultatele cadrelor didactice din universitate, în domeniul cercetării, sunt în creștere.

„Oricum ne pregătim să facem un bilanț în universitate, un bilanț foarte exact, în sensul că noi avem probabil printre primele universități din țară și cred că încă nu au multe sau nu au toate un sistem de auto-evaluare, intern, electronic, pe site-ul universității, cu audit intern în cadrul departamentului facultății și audit extern în care trecem toate realizările didactice, ce cercetare, publicații, medalii, premii în general, sume atrase, astfel încât fiecare cadru didactic și doctorand se poate evalua și comparativ cu colegii din departament, facultate și universitate. Sigur că urmează și premiile.

Acest sistem cred că ne-a ajutat de-a lungul anilor, sistemul este vechi, de prin anii 2010 l-am implementat, îl perfecționăm. Ne ajută și pentru a avea în timp real la dispoziție realizările colegilor, chiar dacă unii se dublează pentru că sunt parteneri sau co-autori de lucrări, dar ne ajută și la raportări.

Și acest an eu sunt convins că o să avem rezultate pozitive, o creștere într-un anumit procent față de anii anteriori” a anunțat Cătoi în emisiunea România Via Cluj, moderată de Claudiu Pădurean.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *