Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

EXCLUSIV

Boc și Tișe au avut obraz fin cu UDMR! Să vedem ce va cere USR Plus la Cluj. Un subprefect?

PNL Cluj a zdrobit la alegerile locale din septembrie orice concurență politică, inclusiv USR Plus la nivel de municipiu.

Boc a tras tare PNL după el iar surpriza mai mare a venit de la Alin Tișe care a confirmat că este un lider greu al PNL, câștigând Consiliul Județean Cluj cu un scor bun.

Alianța USR Plus are un avantaj strategic acum la masa negocierilor pentru formarea guvernului și cu siguranță va cere coordonarea unor instituții dar spun sursele noastre și minim o poziție de subprefect la Cluj.

„Practic Clujul este considerat galben și USR Plus se va cala mai mult de Brașov și Timiș în Ardeal, însă liderii USR Plus din Cluj solicită centrului să recunoască excelentul scor de la parlamentare. Prin urmare, cei de la USR Plus solicită fie un post de ministru sau secretar de stat și au în vedere și o poziție de subprefect la nivelul Clujului. Chiar dacă Boc și Tișe sunt nuci grele în Cluj, unele concesii vor trebuie să facă. Vorba ceea Mihai Goțiu poate fi și subprefect” a anunțat o sursă liberală pentru Varză a la Cluj.

Prin urmare, dacă Emil Boc și Alin Tișe au fost domni cu UDMR la Cluj, aceștia oferindu-le poziții de viceprimar la nivel de municipiu și vicepreședinte la nivel de Consiliu Județean, chiar dacă majorități aveau și la județ și la municipiu, USR Plus nu va dormi pe burtă și va dori să pună umărul la guvernarea locală a Clujului.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *