Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Agora

Mesajul lui Szakáts István către USRiștii clujeni: Sunteți alternativa oficială la PNL (…) Nu puteți să stați molatec și fără vlagă

Baci Szakáts István, sub pseudonimul Mathias Rex, mega admin la Clujul Civic, îi boostează oleacă pe USRiști după scorul obținut în 6 decembrie în Cluj și le cere să facă opoziție la PNL Cluj.

„Dragi USR-iști clujeni. Sper că duminică și luni ați băut mult, apoi marți v-ați trezit, și de azi, miercuri, începe să vă apase. USR a obținut aproape cât PNL la Cluj-Napoca (-1.2%) și mai mult ca PNL la Florești (+6%).

În ochii clujenilor, sunteți alternativa oficială la PNL. Pe picior de egalitate. Asta ar trebui să vă dea niște insomnii. Nu puteți să stați molatec și fără vlagă. Nu puteți fi un fel de PNLJugend. Nu puteți fi nici cățelușii din pluș care dă din cap în geamul din spate al mașinii USR.

Se face guvernul. Mă aștept să văd în următoarele zile și săptămâni niște acțiune. Luări de poziție. Planuri. Toate acestea, comunicate ferm și public. Apoi, acțiuni. Nu stați, că vă stă norocu’. De fapt încă n-ați câștigat nimic, dar deja aveți de pierdut. Doar ca exemplu: cu Goțiu, mai faceți ceva?” genial o scris unguru rumân Szakáts István.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *