Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

EXCLUSIV

Intrarea AUR în Parlament: Ce spun clujenii despre surpriza politică a anului 2020?

Câți clujeni, pe atât de multe opinii despre AUR – Alianța pentru Unirea Românilor. Noi v-am selectat câteva opinii postate de câțiva clujeni celebri, care ni s-au părut interesante. Am încercat să echilibrăm părerile și iată ce a ieșit.

Mihai Șoica, cel mai bun jurnalist de investigații din Cluj

Mihai Șoica: „Tot citesc despre AUR în sus și AUR în jos. O simplă analiză arată următoarele: AUR a fost votat de rezerviștii militari și familiile acestora. PNL și USR a tot ținut-o în sus și în jos că vor fi tăiate pensiile speciale iar consecința s-a văzut; AUR a fost votat de oameni care au fost informați de preoți ca sunt un partid care vor ajuta Biserica și vor sprijini morala societății. Vezi cazul IPS Teodosie și avocata Șoșoacă, actual senator AUR; AUR a fost votat de publicul Romania TV, care a fost cam singura televiziune care a mediatizat activitatea unor membrii ai acestui partid. E simplă treaba”.

civic, consumator de umor, iubitor și antreprenor de cultură

Szakáts István: „Corectitudine politică, `formă camuflată a plăgii neomarxiste`. Creștinismul, `persecutat`. Formula primordială a căsătoriei, `perechea alcătuită dintr-un bărbat şi o femeie`. Ideologia de gen, `o aberaţie teoretică care descinde din oficina actuală a activiștilor neomarxisti`. Uniunea Europeană, `un imperiu socialist de ordin federal`. AUR este FIDESZ al României”.

radio cluj.

Mihai Miclăuș: „Liderii AUR sunt autorii campaniei BASARABIA E ROMÂNIA. Dincolo de asta, așa cum s-a întâmplat cândva cu partidul lui Dan Diaconescu, de aici se vor face racolările de parlamentari pentru asigurarea majorităților”.

civic – drepturi civile

Alex Fechete: „AUR a scos aproape 10%, sunteți pregătiți pentru apariția Sturmabteilung( „cămășile brune”)???”

politician fresh

Ovidiu Razvan: „Penali în funcții publice: viitorul deputat AUR Bihor este judecat pentru constituirea unui grup infracțional organizat care spărgea bancomate. În alt dosar penal a fost condamnat pentru lovire la 2 ani de închisoare cu suspendare”.

super civic

Dumitru Cornel Vîlcu: „De departe cea mai tare „chestie” din toată situaţia e afirmaţia unora, că pentru AUR ar fi vinovaţi stânga (aia reală, infimă în România), progresiştii, corectitudinea politică şi/ sau ideologia de gen 😊😊😊. Vinovaţi că respirăm, probabil”.

om de afaceri, conservator și patriot

Adrian Munteanu: „Grea povară pt AUR, e primul partid parlamentar conservator, de drepta, de după ’89…”

actor de top.  Mânca-ți-aș gura ta! 

Bogdan Bob Radulescu: „Știați că AUR este partid iar HAUR este party?Nu știați…ia dați click să vedeți diferențele fundamentale intre cele două”.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *