Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Black Tie

Clujeanul Radu Hanga, în clipul aniversar al Bursei de Valori București

Clujeanul Radu Hanga, președintele Consiliului de Administrație al BVB, a apărut în clipul aniversar al Bursei de Valori București, un videoclip în care este prezentată sumar și istoria bursei autohtone.

Bursa de Valori București (BVB) este bursa de valori din București, România. În 2019, capitalizarea BVB a înregistrat o creștere cu 23,4%, comparativ cu anul precedent, până la valoarea de 37,8 miliarde euro. La sfârșitul anului 2019, pe piața Reglementată a BVB erau listate 83 de companii.

„Acum ca aniversarea a trecut si ne uitam la urmatorii 25 de ani, vreau sa va multumesc voua, colegilor fosti si actuali de la BVB, fara contributia voastra piata romaneasca de capital nu ar fi fost unde este astazi.

De asemenea va multumim tuturor partenerilor nostri, companii listate, firme de brokeraj, investitori individuali si institutionali! Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi si impreuna crestem bursa romaneasca, cea mai importanta platforma de finantare a afacerilor locale!” a declarat cu prilejul aniversării Radu Hanga.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *