Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Cultură

(VIDEO) Tur virtual ghidat de actori ai Teatrului Național Cluj-Napoca

Pandemia de COVID-19, pe lângă față hâdă pe care o cunoaștem cu toții, oferă și unele oportunități. Din dorința de a nu pierde contactul cu spectatorii, actorii Teatrului Național Cluj-Napoca au realizat un tur virtual în clădirea instituției, inaugurată în 8 septembrie 1906.

Știm cât vă este de dor să ne vizitați. Mai știm că unul dintre cele mai așteptate momente ale Zilei Porților Deschise este acela al vizitelor în culise. Chiar dacă nu ne putem întâlni pentru un tur al Teatrului Național așa cum îl știți, ne-am gândit să facem în așa fel încât, prin intermediul tehnologiei, să vă oferim totuși unul… special.

Din materialul pregătit veți afla care a fost primul spectacol jucat în limba română pe scena noastră, veți descoperi detalii despre deciziile arhitecturale ale clădiri, unicitatea ei, despre acustică și, bineînțeles, veți descoperi secretele scenei și ale cortinei de fier. Surprizele nu se opresc aici. Actorii vor să vă arate locuri în care nu ați pășit, poate, niciodată. Vă invităm să urmăriți materialul de mai jos pentru a vedea Teatrul Național din Cluj-Napoca în lumina nerăbdării de a vă reîntâlni” au anunțat oficialii instituției.

Vă vor însoți în această călătorie actorii: Cornel Răileanu, Alexandra Tarce, Cătălin Herlo, Adriana Băilescu, Anca Hanu, Sânziana Tarța și Diana Buluga.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *