Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

EXCLUSIV

Échos après la grande bataille d’Amérique à Cluj-Napoca

No, s-a comentat și în Cluj-Napoca marea bătălie din Statele Unite, unde nici astăzi nu avem un rezultat oficial, însă după încoronarea lui Joe Biden de către televiziuni și după anunțarea rezultatelor parțiale, clujeni de frunte ai cetății au comentat bătălia de peste Atlantic.

sursă foto: captură NCN Cluj-Napoca

Adrian Munteanu, un renumit clujean – om de afaceri din industria HoReCa, a fost printre cei care și-a păstrat opțiunea – Trump.

„Votul prin corespondență (fără un motiv serios și argumentat) e moartea democrației, e indubitabil acum…! Democrația așa cum o știm noi (în singura ei variantă validată în timp si spațiu) e clădită pe VOTUL SECRET și DIRECT…!

În altă ordine de idei, aș sugera celor preocupați de profunzimea subiectului (alegerile americane) o perspectivă optimistă și constructivă, chiar dacă deocamdată mortăciunea pare câștigătoare, victoria politică și morală e a lui Trump și a noastră, a tuturor celor care credem în Dumnezeu, în Libertate și Democrație (autentice, nu surogate progresiste)!

Au reușit să câștige (aparent) doar printr-o conspiratie criminală (țesută în jurul unei boli reale, dar irelevante la scara omenirii și istoriei), ce a favorizat masiv și decisiv votul (nici măcar participarea fizică) pegrei societății americane, precum și a multor altor morți, la figurat și chiar la propriu! Nu vă lăsați învinși de teroarea pe care propaganda progresistă o împrăștie cu maximă agresivitate în zilele acestea, nu mor caii (democrației) când vor câinii…! In GOD we trust!” a opinat ieri Munteanu.

Chiar dacă este un suporter a lui Trump, Papahagi ne dă o veste bună – Pentru România nu se va schimba nimic în relația cu SUA. Asta e partea bună.

„Biden, președinte. Cu toată demonizarea mediatică a lui Trump, cu toate vandalismele BLM-Antifa, cu toată pandemia, democrații au câștigat la limită.

Pentru România nu se va schimba nimic în relația cu SUA. Asta e partea bună.

În ce privește războiul cultural, la umbra moderatului Joe Biden (om de sistem, fără credințe puternice) va prospera agenda stângistă radicală, pe care Trump o frânase întrucâtva. Discursul va fi dominat și înveninat de marxismul cultural, care reduce toate manifestările umanului la raporturi de putere bazate pe avere, rasă, sex etc.

Joe Biden este un om vârstnic, stins, care își va termina cu greu mandatul. Nu cred că va obține al doilea mandat. E o președinție de tranziție, după șocul pe care Trump l-a administrat sistemului din Washington și lumii întregi.

Trump lasă Republicanilor o moștenire bună: Curtea Supremă dominată de conservatori, poziții puternice în Cameră și Senat. Devine esențial ca GOP să-și pregătească liderii dintre care se va ridica președintele care va conduce lumea liberă între 2024-2032.

SUA vor cunoaște patru ani cu un președinte democrat șters, un Senat și o Curte Supremă capabile să echilibreze situația și, peste doi ani, o cameră cu majoritate republicană. Prevăd că în 2024 Republicanii vor recâștiga președinția” a comentat universitarul clujean, marea bătălie de peste ocean.

Avocatul Ciprian Păun a avut un comentariu profesional, scurt și bun: „Alegerile din SUA se vor tranșa în sălile de judecată din statele Nevada, Pennsylvania, Michigan și Wisconsin sau probabil la Curtea Supremă”.

Jurnalista Codruța Simina ne anunță îl vom uita pe Trump destul de repede, ceea ce probabil așa va și fi: „feeling-ul ăsta că Trump va dispărea din memoria noastră la fel de repede cum a dispărut Dragnea. instant. de-a doua zi.

una din explicații, cred, e asta: puterea acestor tipi nu vine din ei înșiși, din istoria sau acțiunile lor, nu. ci din haloul pe care îl proiectează funcția pe care o au. funcția e vasul, iar ei sunt umplutura. puterea lor e doar fascinația pe care o generează abuzul unei funcții. odată dispărută funcția aia, e pupipa!

nu mai interesează pe nimeni umplutura. în ce ficțiuni trăim”

Judecătorul Cristi Danileț este fericit și se laudă cu o poză cu Joe Biden

„Da, am fost unul dintre puținii români care au avut onoarea să dea mâna cu Joe Biden (Palatul Cotroceni, 2014). Și singurul judecător, e adevărat. Asta pentru că, probabil, au trebuit cumva recunoscute și în acest fel eforturile mele constante cu privire la apărarea independenței justiției și promovarea integrității magistraților.

Pentru cârcotași: e a treia oară când postez această foto in ultimii 6 ani” zice Danileț. Sincer, lăudoreșenia asta nu-i face bine. De ce te-ai lăuda așa, pe facebook, cu o poză. Personal și eu am o poză cu Papa dar niciodată nu am făcut-o publică.

Pertinentă întrebare a jurnalistului Vasile Măgrădean, fost Mediafax, actual Cluj 24: „Știe cineva dacă ambasadorul american la București, Adrian Zuckerman, își împachetează bagajele? Sau așteaptă renumărarea voturilor? Nici nu a venit bine, în decembrie 2019, și trebuie să se întoarcă acasă…”.

Pe Paul Maior vă invităm să-l cunoașteți, este un tip smart și nu scrie rău (Paule, pune diacritice. Să nu îți fie lene)

„Toata lumea felicita Bideul insa nu vad pe nimeni sa felicite adevarata castigatoare a acestor alegeri si MAI ALES a celor de peste 4 ani si anume prima femeie ajunsa vicepresedinte (deocamdata) al SUA. Si asta nu va ganditi ca e pe baza de meritocratie, care e demodata in ziua de azi, ci pe baza de DIVERSITATE si GLOBALIZARE (inteleasa si aplicata prost) adica cretinismul ala ce le va iesi pe nas americanilor si noua tuturor in perioada urmatoare.

Peste 4 ani, in caz ca nu va castiga o femeie (adica Kamalla), atunci cu siguranta socialistii si MEDIA neomarxista va scoate in fata un gay sau vreun transgender care va castiga alegerile pentru ca, ati ghicit, sunt gay sau transgenderi!

Nu ca vreau sa zic dar vreau sa spun ca sa dea domnu sa le iasa pe nas cat mai repede tuturor sustinatorilor ai fatalaului Biden adica ai socialistilor si neomarxistilor de la ei si de la noi, ca sa isi dea planeta asta dracu un RESET si sa ne facem bine cat mai repede, fiindca altfel o sa va para rau ca v-ati nascut barbati, sau ca sunteti heterosexuali sau ca va stiti si asumati ceea ce aveti in pantaloni sau sa va simtiti cretini daca munciti mai mult ca altii in loc sa stati ca branza care sta si pute in fotoliu ragaind a mici si bere si banii sa vina de la stat pentru ca na … NU trebuie sa le mearga bine celor ce muncesc sa castige mai mult, fiindca trebuie sa castige si cei ce tot ce fac e sa transforme mancare-n cacat” zice Maior. Pune Paule diacriticeee!

Unguru` nostru fain, pe care îl iubim, Eckstein-Kovács Péter, are o profeție: adio regimuri iliberale în Europa: „Trump e pe ducă. Urmează Kaczynski, Erdogan, Orbán, Putin și farine aiusque. Nu toți am căzut în cap”.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *