Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate

Călin Merca: Și uite aşa se instaurează o dictatură, în aplauzele oamenilor speriați şi iraționali

Oare îl mai țineți minte pe avocatul Călin Merca? De unde vă sună cunoscut numele? Este avocatul care alături de Emil Floare au interpretat în mod excepțional, în 2016, colinda „Vin colindatorii”.

Noi îl urmărim pe Călin, este un tânăr cu opinii pertinente iar zilele trecute, în urma anunțului făcut de președintele Iohannis cu privire la restricțiile care au intrat în vigoare de astăzi, a scris hotărât și apăsat.

Merca: „Și uite aşa se instaurează o dictatură, în aplauzele oamenilor speriați şi iraționali” Vă redăm integral opinia avocatului clujean, de loc din Maramureș.

„Si uite aşa se instaurează o dictatură, în aplauzele oamenilor speriați şi iraționali. Cel puțin eu aşa interpretez cuvintele d-lui preşedinte care acum o lună şi ceva ne îndemna să ieşim la vot în număr cât mai mare, iar acum ne întoarce la restricții demne de „epoca de aur”. Noroc că românii au memoria scurtă şi pot fi manipulați uşor (Imi aduc aminte de principiul dublugândirii din romanul lui Orwell – 1984). Unii îl şi aplaudă, nu contează dacă e ipocrit.

Realitatea e că virusul ăsta e scăpat de mult de sub control. Trebuie să ai o formă severă de retard să crezi că doar cei confirmați pozitivi în urma testării ar fi bolnavi. Există câteva milioane care nu au fost testați. Să înțeleg că restu’ sunt ok şi nu au transmis până acum boala? Culmea că dacă iei la întâmplare oameni şi îi testezi, ei ies pozitivi.

Zilele trecute mi-a murit un client in urma unor leziuni cauzate de un accident rutier. A ajuns la spital in stare gravă cu multiple organe afectate şi a fost testat şi de Covid. Vă las pe voi să ghiciți cum i-a ieşit testul şi cum a fost raportat. Câți nu sunt în aceeaşi situație? Nu contest că boala există, dar mi se pare că ne comportăm într-un mod irațional” a scris avocatul Merca.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *