Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate Agora

Bianca Pandelea, despre restricțiile guvernamentale: Măsurile luate sunt, deși întârziate, esențiale pentru ca sistemul medical să nu între în colaps

Noi o cunoaștem de multă vreme pe Bianca Pandelea, una dintre cu adevărat cele mai frumoase clujence. Partea și mai faină este că i-a plăcut și cartea, fiind absolventă a Facultății de Drept – Universitatea Babeş-Bolyai, ulterior reușind să treacă și testul examenului de intrare în barou.

Vă redăm, părerea omului Bianca Pandelea despre utilitatea măsurilor de restricție luate de guvern, care intră în vigoare de luni. Interesantă și echilibrată opinie: „Observ în feed-ul meu mai multe persoane care se arată foarte indignate de măsurile care se vor aplica începând de luni… Le invit pe acele persoane (sau cel puțin pe cele care locuiesc în orașe mai mari) să sune la 112 și să solicite o ambulanță… o să ajungă la ele (în cel mai bun caz) în 11-12 ore.


De asemenea, le informez că în situația în care ești infectat cu virusul Sars-Cov 2 și ai simptomatologie urâtă (febră, oboseală atunci când mănânci sau când vorbești, nu poți să dormi pe spate, saturația sub 90) în unele orașe nu doar că nu exista locuri în spitale, ci, cel puțin în data de 28 octombrie, în Cluj-Napoca trebuia să aștepți pe o lista de 1300 de persoane ca să poți să prinzi un loc în spital… și nici astăzi nu cred că este mai roz situația…

Apreciez că în aceste condiții măsurile luate sunt, deși întârziate, esențiale pentru ca sistemul medical să nu intre în colaps și pentru ca cei bolnavi să poată să fie tratați și să nu ajungă prea târziu în spitale.

Personal, consider că singura măsura care nu își are rostul este închiderea școlilor și, în același timp, păstrarea sălilor de fitness deschise… Proști să fim, dar măcar să arătăm bine.

In rest, multă sănătate. Tuturor”.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *