Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Agora

Papahagi: De ce-l preferă toți rezistenții și hipsterii de la noi pe Biden, acest Victor Ponta mai senil?

Papahagi este vertical în opiniile sale de la A la Z. Îi place de Trump pentru că reprezintă America conservatoare și pentru că e împotriva corectitudinii politice, ceea ce și noi suntem 🙂 Yeeh Papa e alb nu e negru, Prometeu este alb nu negru. Fuck off hollywood!

„Îmi doresc ca în America să câștige patriotismul, valorile iudeo-creștine, cultura vieții, responsabilitatea, munca onestă, ordinea, libertatea și să piardă ura de sine, anticreștinismul, nihilismul, iresponsabilitatea, activismul parazit, anarhia și poliția gândirii.

America este reazemul și garanția lumii libere; alternativa sunt fărădelegea, anarhia, corupția și tirania. God bless the USA!” zice universitarul clujean.

Comic este și prologul la postarea de mai sus: „Nu văd nicio diferență între democrații americani și PSD, sau între CNN și Antena 3. Și-atunci de ce-l preferă toți #rezistenții și hipsterii de la noi pe Biden, acest Victor Ponta mai senil? (Scuze, am uitat, dacă Ponta nu se compromitea cu toți erdoganii, stăpânii lui nu mai inventau USR, ci îl lăsau să poarte el făclia progresismului autohton)”.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *