Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Agora

La prima ședința a Consiliului Local poluarea olfactivă a fost ocolită. Noroc cu USR PLUS

Ne place Adriana Cristian, e fresh, pare interesată de problemele comunității, credem că va face și opoziție utilă în legislativul local, noi, sinceri să fim, negativ nu prea avem ce spune de dumneaei. A, ba da! Pune stimată doamnă diacritice când postezi!

No bun, Adriana, o țâră a relatat cam ce s-a discutat la prima ședință a Consiliului Local Cluj-Napoca. Vă redăm ce ne-a redat 🙂

„Astazi am avut prima sedinta de consiliu local, in online asa cum e responsabil in perioada asta cand avem 250+ cazuri noi de persoane infectate zilnic in Cluj. Pe ordinea de zi au fost 2 proiecte importante:
– Aprobarea studiului de prefezabilitate pentru obiectivul de investitii Tren Metropolitan Gilau – Floresti – Baciu – Apahida – Jucu – Bontida (https://files.primariaclujnapoca.ro/2020/10/21/56.pdf) unde am luat cuvantul si am cerut un program transparent de consultare cu publicul incluzand locatarii din zona metropolitana

– aprobarea documentatiei tehnico – economice si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii Modernizare Calea Motilor – Calea Manastur – strada Uzinei Electrice – strada Otetului – strafa Marginasa. (https://files.primariaclujnapoca.ro/2020/10/21/41.pdf) unde am solicitat acces din timp la toata documentatia de proiect.

Radu Boloveschi

Pe ordinea de zi nu s-a regasit subiectul poluarii olfactive (miros urat) din oras insa colegul meu, Radu Boloveschi a adus in discutie acest subiect si a obtinut promisiunea primarului de a achizitiona aparatele necesare pentru masurare (garda de mediu nu le are, primaria nu le are). Am aflat de la domnul primar ca a solicitat oprirea transferului de gunoi din rampa provizorie si ca acesta s-a oprit, trebuie insa sa intelegem ca asta ne ofera doar o amanare a solutionarii problemei nu e o solutie in sine.

Saptamana viitoare marti va avea loc o noua sedinta de consiliu local si dupa aceasta voi realiza a doua sesiune din Jurnalul de consilier in care voi explica modul de lucru, respectiv de vot si voi raspunde la toate intrebarile voastre” ne-a redat Adriana Cristian.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *