Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

EXCLUSIV

Liviu Alexa: PSD face pasi concreti spre minus infinit

Băăăăi când îl citești pe Alexa îți faci toate pofitiliii să moară măsa, e bengos, e pe sistem, motor mare ce mai, să moară dușmanii de ciudă, și chiar și plăcuțele sudeze care dau multă puie PSDDD. Verdiktul lui Alexa, e mai tare ca Dana Budeanu mă jur: „PSD face pasi concreti spre minus infinit”.

Deci vă dăm textul integral, este bengos de adevărat: „Felicitari conducerii PSD Cluj pentru nesimtire! Astazi, Vasile Dancu si-a impus “viziunea” pironindu-l ca viitor parlamentar pe agariciul Patriciu Achimas Cadariu, fost ministru al Sanatatii, alungat din post pentru incompetenta, ala parasit pana si de Iubi Bubi de la Look, fiindca nu ii mergea trotineta pe alee. Dancu a ales un om al securistilor, o progenitura a gastii de gulere albe si uaseceristi clujeni, fiindca Achimas e atat de tern si de nevotabil, incat pana nici eu nu credeam ca PSD Cluj se poate duce mai jos dupa episodul Cuibus cel vopsit in cap.

PSD face pasi concreti spre minus infinit. La parlamentare, PSD nu va face nici aia 13 la suta pe judet. Unu, pentru ca Tise joaca perfect si va strange tot ce e vot potential atat de la ALDE, PMP si independenti, dar si de la primarii PSD pe care ii va momi cu o colaborare benefica pe urmatorii 4 ani, doi, pentru ca aia care mai bagau ceva bani si munca in organizatie, gen Anca Ciubancan, Ciortea sau Sandru, nu o sa mai traga, doar nu-s cretini sa munceasca si sa bage bani pentru ca Achimas, si asa putred de bogat, sa se saftileasca pe 6000 de euro in Camera, iar Dancu sa dea lectii de politica de la tribuna Senatului, razand pe sub mustata cum i-a fraierit pe cei din talpa PSD. Nici Cordos nu va misca din degete. Oricum, e plin pe muian de geshmacul umilintei, credea prostalaul ca Dancu se va tine de cuvant! Nu, bre, Dancu stoarce oamenii si ii foloseste!

Am un mesaj pentru toti fanii mei din PSD Cluj si pentru simpatizantii PSD din oras si judet: pe 6 decembrie, stati acasa! Daca Ciolacu si Dancu isi bat joc de Cluj, sa le aratam si noi degetul mijlociu!

Liviu Alexa, simplu membru Vrem un PSD Cluj fara lepre”.

Alexa, scrie cu diacritice băăă!

Ahahaaa

Publicată de Liviu Alexa pe Miercuri, 21 octombrie 2020
am luat vidieăul de la Liviu Alexa

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *