Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate

Intră Gore în politică?

Aseara între 14 beri am citit cum Alexa scrie pe facebook asta: „Singura varianta ca, la Cluj, PSD sa faca un senator si 2 deputati, e ca Vasile Dancu sa candideze locul 1 la Senat si eu sa merg pe locul 1 la Camera Deputatilor. Este cea mai improbabila si greu de inghitit combinatie, avand in vedere orgoliile tuturor, dar e singura varianta in care PSD ar putea impresiona la Cluj, caci am combina doua targeturi diferite de public. Eu ma inscriu la toate criteriile de integritate enuntate de conducere, am insa o calitate care pentru PSD inca e un defect: sunt incontrolabil”.

Dimineața când m-am trezit, mi-am dat seama că aseară chiar nu eram beat și Liviu, amicul meu, chiar a scris asta. Bravos bre!

No dar dacă Alexa a făcut politică la nivel înalt în PSD, Călin Mărincuș s-a implicat la locale unde a susținut PSD, noi în recomandăm pe Gore pentru prima poziție pe lista de deputați PSD Cluj!

Vă dați seama ce listă mișto ar fi: Dâncu number one la Senat, Alexa number one la Camera Deputaților, urmat de Călin Mărincuș și pe un loc semi-eligibil – domnul Gore. Aaaa să nu uităm, la Senat, dl. Dâncu să facă echipă cu Sandu Ciorbă!!!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *