Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

EXCLUSIV

EXCLUSIV: Senatorul Marius Nicoară este sprijinit de la București pentru un loc ELIGIBIL la parlamentare!

Senatorul Marius Nicoară, unul dintre fondatorii PNL la Cluj și președintele formațiunii mai bine de zece ani este foarte aproape să mai obțină un mandat de parlamentar, având o puternică susținere de la nivel central.

Fost președinte al Consiliului Județean Cluj, Nicoară face parte din echipa vechiului PNL și este în relații cordiale cu prim-ministrul Ludovic Orban, care în ultimul an a preferat să promoveze liberali cu pedigree la București.

Emil Boc, Marius Nicoară, Norica Nicolai și Horea Uioreanu când încă nu cuceriseră Clujul. Alianța DA

Surse din PNL asigură că pe lângă susținerea totală de care se bucură Adrian Oros, care va deschide lista la Camera Deputaților este foarte probabil ca senatorul Marius Nicoară să deschidă lista la Senat din partea PNL Cluj: „Boc, Tișe și Buda au croit cum au dorit listele pentru Consiliul Județean Cluj și la Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca dar la parlamentare semnătura președintelui Orban este esențială! 100% Marius Nicoară va ocupa o poziție eligibilă pe lista PNL Cluj. Povestea cu condamnarea nu prea ține, senatorul nu a fost condamnat pentru corupție iar atacurile pe această temă cred că nu sunt relevante” ne-a șoptit o sursă liberală.

Marius Nicoară a absolvit cursurile de Prelucrări Metalurgice ale Institutului Politehnic din Cluj în 1998. Până în 1992 a lucrat ca inginer la Regia de Gospodărire Comunală și Locativă Cluj și ca instructor auto, după care a devenit proprietarul mai multor firme de import-export. În 1993 a fondat împreună cu alți asociați Banca Transilvania, cu sediul în Cluj.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *