Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate Black Tie

Claudia Anastase se luptă în instanță cu Transelectrica SA

Claudia Anastase, fost director al Sucursalei de Transport Cluj a CNTEE Transelectrica SA, a acționat în instanță CNTEE Transelectrica SA după ce în vara acestui an a fost schimbată din funcție cu Rareș Rusu, fost director al Transelectrica în perioada 2008 – 2012.

Claudia Anastase contestă decizia de concediere, litigiul de muncă urmând să fie judecat la secţia mixtă de contencios administrativ şi fiscal, de conflicte de muncă si asigurări sociale.

În 21.12.2019, Claudia Anastase a fost numită Membru al Directoratului CNTEE.

De-a lungul carierei sale, Claudiua Anastase a ocupat funcții de conducere atât în sectorul privat (2000-2009: administrator societate de contabilitate), cât și în sectorul public (2009-2010: director coordonator adjunct la Oficiul Județean de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (OJPDRP) Cluj; 2010-2012: șef Serviciu Verificare Plăți, în cadrul aceleiași instituții). Este expert contabil membru al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România.

Anastase mai este cunoscută ca apropiată a fostului președinte al PSD Cluj, dl. Liviu Alexa, cu care de altfel a făcut echipă la localele din 2016 în Mișcarea Liberală.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *