Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

EXCLUSIV

Care-s ficiorii de catifea și care nu: topul site-urilor de știri din Cluj-Napoca!

Din start am precizat Cluj-Napoca, nu Djej, nu Turda – Câmpia Turzii, nu Gherla. La provincie e numai www.turdanews.net Punct. Aaaa și Huedinul: nu există. Am preluat EXCLUSIV site-urile care au traficul pe față, public, nu cei care se auto ling/laudă fără să aibă curajul să-și publice traficul.

Bun totul a plecat de la o știre mai veche că Ziua de Cluj a făcut într-o zi 250.000 de unici. Hahahahaha fraților de chin, păi băieții aceia nu mai sunt listați public pe niciunde și-au scos și contorul de pe articole, prin urmare nu afișează bărbătește, public. Pe bune, chiar 250.000? Hahahahahahaha

Noi, fiind un blog, așa ironic și pus pe ștrengării, mai dăștept însă ca multe site-uri generaliste cu 1 angajat, ne-am permis să informăm clujenii, care-s ficiorii de catifea și care nu, vă spunem noi, unii plusează ca nesimțiții.

Știri de Cluj este numărul 1 în ultimii zece ani, un site axat pe actualitate și evenimente, lumea reală, oameni pe bune, în spate cu o echipă beton, Delia Cărbune, o tipă smart cu experiență în presă, Horică Șoica un pasionat al online-ului, un talentat producător de unici despre care se spune că nu doarme.

Apoi, la Monitorul de Cluj, ziar care recent s-a apropiat de Știri de Cluj, uneori depășindu-l, Paul Niculescu este la bătaie cu Șoica. Paul Niculescu știe online, este o fire încăpățânată să facă performanță și este bun și pe marketing. Site-ul are avantajul și corespondentului în tipar, ziar de bună calitate, la bătaie cu concurentul Făclia pe tipar. De fapt peste Făclia. 3-0 în meciul cu Făclia!

Va fi interesantă bătălia monitorulcj.ro – stiridecluj.ro În 2020 a fost care pe care 😀

Pe locul trei a urcat în ultimul an Actual de Cluj, site de top pe administrație și politică. Cosmina Fernoagă are surse din toate sferele, este o tipă hotărâtă care nu publică orice căcat, este deșteaptă în scris și ageră în atras informația iar mai nou a făcut un pas în față și prin colaborarea cu G4media.

Bună Ziua Cluj este un site interesant cu un Rîpan care promite mult în următorii ani. Felicitări lui Rîpan, are coaie să-și publice traficul.

Bun, noi am pus patru site-uri de știri din Cluj-Napoca. De ce doar patru? Puteam să punem și Făclia dar relevant e tiparul nu online-ul (chiar dacă au avut ouă să pună traficul, mic ce e drept, la suprafață).

Ziua de Cluj nu are traficul public, Ziar de Cluj de ceva vreme nu mai poate fi găsit pe trafic.ro, ce este drept, publicația lui Alexa având curajul să încerce un abonament pentru cititori. Servus Cluj, în schimb, simțim că etapizat crește.

Mai sunt câteva site-uri generaliste, mici, cu plus minus 1.000 de unici pe zi, însă despre acestea vom vorbi când vor fi mai mari și își vor publica la vedere traficul.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *