Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Agora

Vasile Manu, despre campania electorală de la Cluuuj: Totul pare o scenă de stand up comedy

No, că bine scrie Manu, la obiect analiza, pertinentă, corectă, ca la carte:

Campania asta electorală pe Cluj devine din ce în ce mai amuzantă. Totul pare o scenă de stand up comedy pe care niște clowni ies la lumină și se dau în stambă.

Unii, majoritatea, sunt atât de invizibili încât nici măcar pe scara blocului unde locuiesc nu-i știe nimeni. Câți dintre voi ați auzit de Anca Ciubăncan, o tanti care în loc să aibă grijă de nepoți în parc sau să se ducă la piață în Dezmir ca orice pensionar clujean s-a apucat să facă politică. Și vrea în Consiliul Local, deși nici sala de sticlă a primăriei nu știe unde e. Un sac de cartofi e mai relevant decât tanti asta.

Pe Emanuel Ungureanu îl bate Boc cu mâinile legate la spate.

Sandu Cordoș, cu nevastă șpăgară și condamnată la închisoare, vrea să îl bată pe Tișe la CJ Cluj. Dacă pui un ficus candidat pe lista are șanse mai mari ca și Cordoș.

Valentin Cuibus. L-au scos de la naftalină pe domn profesor și l-au pus să se lupte cu Boc. Nu pentru că a vrut el, ci pentru că n-au avut altul mai bun. Da, atât de jos a ajuns PSD Cluj, să nu aibă un candidat serios. Știind că nu are nicio șansă la primărie, unde estimez că va lua 2%, mister Cuibus candidează și pe liste la CJ Cluj, ca să nu moară de foame la bătrânețe și să mai aibă și el un job înainte de pensie.

PSD ca și filială nu există la Cluj. Trei președinți interimari au avut timp de un an, Doralin Alexa, Șimon și Cordoș, toți au reușit să ducă partidul ăsta în derizoriu și într-o mediocritate absolută..

Hai că o să fie interesante alegerile la Cluj, unde iar câștigă Boc prin neprezentarea adversarilor.

Asta nu e campanie electorală, cu trei rahaturi de flyere împărțite prin centru și niște live-uri sau emisiuni obosite pe facebook, în care vin niște unii și zic un monolog și gata„.

Sursa analiza: Vasile Manu

Așteptăm și analiza lui Alexa.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *