Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate

PSD Cluj la un pas de dezastru, sub bagheta strategului Vasile Dâncu

Cine ar fi crezut că Vasile Dâncu, marele strateg, sociolog, prietenul tuturor partidelor politice se va implica în viața de zi cu zi a PSD Cluj, organizație condusă de controversatul Alexandru Cordoș, soțul Mihaelei și recent vopsitul Valentin Cuibus, de care Liviu Alexa face un mișto crunt.

Ce a mai rămas din PSD Cluj, nimic, niște mici UTCiști politruci, care i-au pupat inelul lui Lăpușan, apoi Nasra, apoi, Alexa, apoi Șimon și în final au ajuns să pună mână pe cadavrul PSD Cluj, cu ochii injectați de excitantele poziții de deputați, din toamnă. În rest, zero lei de campanie, sărăcie lucie, doar o dubă fantomatică care se plimbă prin județ.

PSD Cluj, fără pre-campanie electorală, fără comunicare, fără suflu tânăr, Cuibus fiind cel mai în vârstă candidat la primărie, aproape de pensionare.

Evident că în toamnă, după ce PSD va mai rămâne cu 11 primari din 33 sau poate 8, Dâncu se va spăla pe mâini, că el le-a zis dar colegii nu i-au ascultat genialele sfaturi, că el e membru la Bistrița, că etc.

Cert este că noi știm ce se întâmplă acolo, știm ce face echipa de la municipiu, fidelă fostului lider al PSD Cluj, Liviu Alexa, și a camarazilor săi Mlădinoiu și Mocanu. Sunt singurii care mai mișcă câteva ceva. Ciubăncan oricum are ouă cât toți liderii aștia cu aromă de UTC dacă hahahaha nu a primit-o pe Claudița în partiduleț!

Ce râde Boc de PSDiști și azi! Hahahaha, fața lui Chifor face toți banii!

Până una alta, Cuibus a ieșit din adormire, și crede că dacă iese de două ori din templul fericirii va reuși, probabil, ezoteric, să stimuleze organizația și să-i inițieze pe membri în misterele artei regale. Vopsit sau nu, el trebuie să fie la București, ca să stea cu doamna Daiana. Oare mai țineți minte când îi critica pe Nasra și Itu că au plecat 5 zile la Pro România, dându-i dreptate lui Alexa? Dudu este maleabil, altfel cum să-l accepte șef pe Sandu, fost șef al PRU Cluj. Noi ne vom uita la scorul lui Dudu, din lojă, că tot îi plac lui Dudu lojele, la cele 15% procente date de sondajele mincinoase ale marelui strateg.

Hahahaha, despre Sandu, soțul Mihaelei, multe pot fi spuse, nouă ne place de el că este progresist și merge la mitinguri cu Noua Dreaptă și liderul ei, Ionescu.

Sandu Cordoș, soțul Mihaelei

Doamne, ce comedie, doamne ajută!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *