Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Agora EXCLUSIV

(SURSE) Ludovic Orban, de la București: Pivariu trebuie să câștige Floreștiul, NU Șulea!

Horia Șulea va câștiga alegerile în Florești fără mari emoții. Unu, pentru că nu are un rival serios, doar un comediant de doi lei, care non-stop incită la scandal și doi, pentru că PNL are un candidat slăbuț – Bogdan Pivariu. De altfel, ultimele asfaltări ale primarului din Florești, l-au dus la o cotă de peste 40%.

Ok. De la București, pentru prietenul Oros, nașul finului Bogdan, Ludovic Orban a tunat și fulgerat către liderii PDL Cluj: Boc, Buda și Tișe să înțeleagă că Pivariu este omul nostru, nu Șulea.

Buda a înțeles repede, așa cum la alegerile pentru președinția PNL a înțeles să-l treacă în plan secund pe Bușoi, pe ultima sută de metri, pentru a-l susține indirect pe Orban, ceea ce Alin Tișe nu a făcut, mergând până la capăt pe cuvântul dat.

Boc e prea mare, chiar și pentru direcțiile premierului Orban. Apoi, pe Alin Tișe, l-ați văzut în vreo poză cu Bogdan Pivariu? Nu. Însă să fiți siguri că nici Boc nu-l simpatizează pe cel impus de la București și susținut cu aplomb de Oros, ministrul invizibil al agriculturii. Susținut și de Nicoară.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *