Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate

Flavia sau partidele?

Vara lui 2020, pre-campania electorală a început în Gherla, partidele își prezintă în cel mai plictisitor mod oferta. Chiar și cei de la USR PLUS par că au îmbătrânit politic prematur.

Actualul primar, Neselean își dorește un nou mandat dar ce-l recomandă? Aproape nimic. Vechiul primar, Drăgan, vrea să reîncălzească ciorba. Știți ce se spune despre ciorba reîncălzită?

Cei de la USR PLUS au o propunere subțirică, pe Carol Szasz, iar candidatul lui Ponta, Bărăian, pare că nu contează.

Flavia.

Flavia nu are „aparatul de partid” în spate. Flavia nu are guri de hrănit după campanie, membri de partid care să-i amintească că „te-am făcut primar”, Flavia nu are la dispoziție postaci de partid care să dea like la comandă, Flavia nu are bani de la bugetul de stat pentru bannere pe site-urile de știri, Flavia nu este susținută de grupurile de interese din Gherla, Flavia nu promite lapte și miere. Flavia nu are o echipă de campanie precum marile partide și își face filmările cu telefonul.

Flavia vrea doar să fie primarul Gherlei. Este visul unei tinere, totuși pregătită, cu școala terminată la timp și cu o dorință de muncă ieșită din comun.

În 27 septembrie, Flavia sau partidele?

Publicată de Mărginean Flavia Alexandra pe Sâmbătă, 15 august 2020

Dragi gherleni,M-am hotărât să candidez ca independent pentru funcția de primar al municipiului Gherla.Studiile,…

Publicată de Mărginean Flavia Alexandra pe Miercuri, 4 martie 2020

1 COMMENTS

  1. Singura omisiune din tot acest articol este celalalt candidat independent cu mai multa experienta, Kasza Tamás. Dar înțeleg, dacă era menționat și el nu mai dădea deloc bine punctul forte al tinerei candidate.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *