Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Agora

Mihail Neamțu, făcut knockout de lider al USR Cluj

Bună analiză a deschizătorului de listă din partea USR PLUS la Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca. Scandalul provocat de dorința acerbă a PMP-Băsescu de a-l împinge pe Mihail Neamțu candidat la sectorul 3, lasă urme și în Ardeal, căci vorba aceea, Neamțu este creația lui Băsescu și a unui fost lider al PDL din Ardeal, actualul europarlamentar Gheorghe Falcă.

„De ce eu nu îl pot lua în serios pe Mihai Neamțu?” este titlul unei analize în care Alexandra Oană explică concis de ce alianța de dreapta nu l-a preferat pe Mihail Neamțu, candidat comun al dreptei la sectorul 3:

Deplânge nestatornicia contemporană și dispariția angajamentelor pe viață, dar dânsul e la al 3-lea partid.

Proslăvește familia tradițională, dar a divorțat de două ori.

Predică valorile creștine, dar se lansează în diatribe de un venin și de o agresivitate ce îi face de rușine pe Cumpănașu sau Dana Budeanu.

O arde cu “intelectualitatea înaltă”, dar modelele lui sunt Trump, Băsescu sau Becali.

Trepida de nerăbdare să fie susținut de o alianță URSPLUS-PNL-PMP la Primăria Sectorului 3, dar cum nu l-am acceptat, ne înfierează acum drept neomarxiști și ne întreabă de notele din generală.

Până aici, să zicem că lucrurile sunt discutabile. Pentru mine tipul e, dincolo de orice îndoială, un impostor, dar puteți alege să îi găsiți justificări dacă doriți.

Punctul în care devine toxic e cel în care, sub flamura libertății, tradiției și patriotismului, agită tot felul de idei, puțin spus, retrograde.

Un exemplu e cel legat de educația sexuală.

În țara în care anual 18.000 de fete fac copii începând de la 13 ani, în cele mai multe cazuri cu bărbați în toată firea, nefiind vorba așadar doar de sarcini nedorite, ci și de abuzuri, Mihai Neamțu e de părere că educația sexuală nu are ce căuta în școli pentru că ne pervertește copiii.

În țara în care an de an peste 1000 de copii sunt abuzați în familie, Mihai Neamțu consideră că educația sexuală ar trebui să o facă părinții acasă, ceea ce face ca tocmai acei copii ce au cea mai mare nevoie de intervenția statului, să rămână fără ea.

În țara în care anual mii de fete sunt păcălite, vândute și prostituate, Mihai Neamțu militează să țină educația sexuală departe de tineri ca nu cumva aceasta să atenteze la pudoarea lor.

Unde erau conservatorii români când un copil de 3 ani se îneca în fecale în curtea unei grădinițe? Nicăieri, desigur, și nu au avut niciodată nimic de zis despre subiectul școlilor cu toaleta în fundul curții, dar au sărit ca arși să-i apere pe copii de marea primejdie ca un băiat să folosească toaleta fetelor sau invers.

Unde se pitesc apărătorii familiei, când mii de femei și mii de copii sunt bătuți sau violați în căminele lor? Au identificat însă feminismul drept dușmanul numărul 1 al familiei tradiționale în România.

Unde se tupilează bravii patrioți când, an de an, suntem principala țară sursă pentru traficul de ființe umane din UE? Asta nu e o problemă de siguranță națională, dar studiile de gen în universități sunt.

Hm, ce să spun, cu așa “susținători” familia din România nu mai are nevoie de niciun dușman” a scris Alexandra Oană.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *