Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate PE@SURSE

Orban, nervos, de la București, ar fi spus: Ajungeți la mine, la parlamentare!

Tensionate vremuri trăiesc cei de la PNL Cluj iar facerea listei de consilieri județeni a devenit cuiul lui Pepelea pentru liberalii clujeni.

După cum scriam acum câteva zile, Tișe nu s-a lăsat și a câștigat bătălia cu Bucureștiul, pentru moment, punându-și oamenii pe lista județeană.

Pe la colțuri, liberalii pedigree își ling rănile cu niște zvonuri care în decembrie pot deveni, pur și simplu, mandate parlamentare: „Miza pe locurile de consilier județean este mare, însă pe cele de deputat este enormă. Așa cum Boc i-a cedat lui Blaga și l-a pus pe Moldovan pe listă, în mod cert Orban își va impune 1-2 oameni pe lista din Cluj: 100% Oros, apoi Prefectul Abrudean este pe listă și poate încă o recomandare din zona Nicoară-Oros. Buda va juca între ape 100% și nu se va pune rău cu Orban, însă este posibil ca Tișe să nu reușească să-și promoveze un om în parlament. Orice este posibil, inclusiv, dacă centrul simte că o aripă îl lucrează pe Pivariu la Florești, să se răzbune în toamnă și să obțină un mandat de deputat din pixul lui Orban” ne informează un lider liberal.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *