Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate

Sandu Cordoș, noul șef al PSD Cluj, sub oblăduirea Grupului de la Cluj!

Presa din Cluj-Napoca a redat știrea cu Sandu Cordoș, noul șăf al PSD Cluj.

Haideți să vă traducem noi ce s-a întâmplat: Sandu Cordoș, fost director al Prefecturii Cluj la începutul anilor 2000, apoi lucrător al Grupului Țiriac, adică la nea Ucu pe Calea Turzii, a fost uns șăf la Cluj, după ce vreo trei ani a fost șăful PRU Cluj, în ziua în care „profu” Dâncu a fost uns șăf la București.

Cu această ocazie grupul Dâncu – Rus (Pro România) și-au pus un fidel, șăf la organizație, în detrimentul tânărului Horia Nasra și creativului Liviu Alexa indezirabili pentru Grupul de la Cluj.

Despre condamnarea penală a soției lui Sandu nu vom mai vorbi, pentru că nu contează, PSDiștii fiind apărătorii penalilor și chiar nici despre Sandu.

Vasile Dâncu, noul președinte interimar al Consiliului Național al PSD

Asta da veste bună! În sfârșit, Transilvania va fi reprezentată la nivel înalt în PSD!

Vasile Dâncu este un intelectual de stânga, profesor la Facultatea de Sociologie a Universității București, dar și la Facultatea de Sociologie și la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca. Susține cursuri de Sociologie Generală, Opinie publică, Comunicare, Cercetare de  piață, Management strategic. Este conducător de doctorat la IOSUD de pe lângă Universitatea București (din 2005) și este membru al Comisiei de Sociologie, Științe Politice și Administrative în cadrul CNATDCU (Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare) (din 2012).

Este membru ESOMAR (European Society for Opinion and Marketing Research), al Societății Sociologilor din Româniași al Asociației Sociologilor din România.

Este fondator al săptămânalului regional Transilvania REPORTER și al Revistei SINTEZA – revistă de cultură și gândire strategică.

Din anul 2014, este membru al Uniunii Scriitorilor din România.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *