Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Agora EXCLUSIV Retete de Fericire

Clujeanul care a digitalizat România în pandemie: Prin aici.gov.ro am salvat 500.000 de drumuri către un ghişeu!

Clujeanul Sabin Sărmaş a muncit serios în perioada pandemiei pentru digitalizarea României, din postura de preşedinte al Autorităţii pentru Digitalizarea României, grăbind procesul şi în contextul izolării la domiciliu a românilor.

Prezent la emisiunea „În Faţa Ta”, de la postul Digi24, în prezenţa jurnaliştilor Claudiu Pândaru şi Florin Negruţiu, clujeanul a precizat că după lansarea platformei aici.gov.ro a salvat românii de 500.000 de drumuri la un ghişeu.

„A fost o nevoie şi am încercat să ne adaptăm în astfel de momente de criză. Cetăţeanul are nevoie totuşi de un stat puternic lângă el care să-i dea încredere şi care să-i ofere mecanisme de a merge mai departe, poate nu în acelaşi ritm dar măcar într-un ritm apropiat pentru viaţa de zi cu zi.

Dacă vorbeaţi de implementări concrete, una care a avut un efect extrem de mare în această perioadă din punct de vedere social dar şi al numărului de utilizatori, este platforma aici.gov.ro, o platformă pe care în total s-au făcut până în prezent aproape 500.000 de proceduri, asta înseamnă 500.000 de drumuri care nu au mai avut loc către un ghişeu.

Dacă ne gândim la două ore din viaţa fiecăruia dintre noi, consumate cu un drum la acel ghişeu, către ghişeu şi acasă, am salvat un milion de ore, trecând de faptul că în această perioadă de pandemie drumul nu se putea face” a explicat Sărmaş.

Vă invităm să urmăriţi toată emisiunea:

Vă invit să mă urmăriți acum la Digi24! 👇#DigitalizămRomânia🇹🇩

Publicată de Sabin Sărmaș pe Sâmbătă, 27 iunie 2020

Sabin Sărmaş provine din garda veche a liberalilor clujeni, reprezentant al tineretului liberal, apoi a organizaţiei municipale din Cluj-Napoca, fiind ales consilier local în 2016.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *