Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Agora PE@SURSE

„Amintiri din Copilărie” cu Sergiu Hossu. Numai bun de viceprimar al Clujului!

„Sergiu Hossu, președinte, 40 de ani, manager în domeniul IT” a fost scurta descriere a noului preşedinte al PLUS Cluj, după ce recent, Simona Cristea a fost revocată din funcție. Cristea fiind revocată nu pentru zero opoziţie şi zero comunicare politică, ci pentru alte calcule politice locale.

Revenind la descrierea lui Hossu, ce au uitat să precizeze cei de la PLUS în comunicat, este că noul preşedinte a fost timp de şapte ani directorul firmei de salubrizare Rosal Cluj, în 2011, acesta fiind chiar audiat la DNA Cluj, după ce procurorii au găsit, în urma perchezițiilor la locuința fostului primar Sorin Apostu, mai multe carduri pentru achiziționarea de combustibil primite de la firma Rosal.

Dar nu despre #fărăpenali vorbim aici, căci, se pare că Hossu nu-i penal, chiar un băiat simpatic, corect, ci despre o veche şi bună colaborare cu fostul PDL, cu echipa lui Boc, apoi Apostu, de la primărie.

Emanuel Ungureanu va candida 100% la primăria municipiului Cluj-Napoca, având ca trambulină campaniile din domeniul medical dar şi o dispută cu clasa politică veche a Clujului, cu politicienii de şampanie care i-au susţinut pe palme, zeci de ani, pe marii profesori ai oraşului.

Ungureanu, instabil din fire, este considerat nesigur pentru funcţia de viceprimar, pentru că dacă pentru poziţia de primar, alegerile se organizează inutil, în Consiliul Local, PNL va avea nevoie de voturile USR PLUS pentru o majoritate, cel mai probabil urmând să cedeze un viceprimar UDMR şi foarte posibil un viceprimar alianţei USR PLUS.

Partea şi mai frumoasă a poveştii este că Ungureanu NU doreşte să renunţe la deputăţie, prin urmare, varianta cu Sergiu Hossu, candidat la Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca, apoi înscăunat viceprimar în baza vechii prietenii cu vechiul PDL este bună pentru toţi, deci, foarte probabilă

Şi aşa toată lumea e fericită! Doamne ajută!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *