Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

EXCLUSIV

Cu placa de SURF pe Someș (VIDEO) Surf Wave în Cluj-Napoca!

Un grup de tineri a inițiat o mișcare urbană, care își propune să promoveze un sport inedit un Cluj-Napoca: SURF-ul pe Someș!

Prima încercare a avut loc vinerea trecută, tinerii anunțând: „First attempt ever to surf Someș!…azi am încercat pentru prima data un experiment la scară mică într-adevăr, în urma căruia am învățat multe și ne-am dat seama că e cu adevărat posibil ca un val să se realizeze pe râul din Cluj. Now back to the work, trebuie făcute modificări la rampă și în curând ne vom întoarce să surfăm cu adevărat. Keep you updated! Let’s make surfing Someș a reality!!!”

First attempt ever to surf Someș!.

First attempt ever to surf Someș!…azi am incercat pentru prima data un experiment la scară mică într-adevăr, in urma căruia am învățat multe și ne am dat seama că e cu adevărat posibil ca un val sa se realizeze pe râul din Cluj. Now back to the work, trebuie făcute modificari la rampa si in curând ne vom întoarce sa surfam cu adevărat. Keep you updated! Let's make surfing Someș a reality!!!

Publicată de Surf Wave in Cluj-Napoca pe Joi, 4 iunie 2020

Sesiunea numărul doi s-a desfășurat ieri tinerii anunțând că deși au sperat „să iasă cum trebuie treaba se pare că anumite lucruri nu au fost gândite așa cum ar fi trebuit așa că din nou a fost o zi plină de lecții. A treia oară va fi cu noroc! multe mulțumiri celor implicați în acțiune”.

Astăzi, tinerii și-au continuat aventura, după experiențele zilelor trecute: „Surf Someș can be a reality, ce altceva ar fi mai bun pe temperaturile care ne așteaptă decât un surf pe râu? Clujul are nevoie in continuare de locuri unde putem sa avem diverse activități, nu doar locuri de plimbat, terase și odihnă”.

Publicată de Surf Wave in Cluj-Napoca pe Luni, 8 iunie 2020

Publicată de Surf Wave in Cluj-Napoca pe Luni, 8 iunie 2020

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *