Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Agora

Se rePSDizează „profesorul” Vasile Dâncu?

Lui Vasile Dâncu îi place să arunce cu piatra în baltă, așa și declarațiile de aseară, acordate platformei Look Plus: se codește să ofere un răspuns exact, dacă intră sau nu în PSD. Știți de ce? Pentru că oricât de prețios vrea să se arate că este „profesorul”, decizia nu este la „profesor” ci la baronii PSD, care în multe rânduri l-au acuzat de blat cu partidele dreptei.

Exceptându-l pe Radu Moldovan, paharnicul „profesorului” și de alte două-trei organizații din Ardeal, cea din Timișoara, de exemplu, partidul este sceptic cu privire la acordarea funcției de șef al Consiliului Național al PSD.

Să o vedeți pe Olguța Vasilescu ce încântată va fi că „profesorul” vine șef la PSD. Apoi, reintrarea lui Dâncu la masa PSD, îi aduce în apropierea partidului pe Ucu Rus, Cozmin Gușă și binomul Coldea-Maior, prin urmare, partidul este sceptic. Parcă o și auzim pe Olguța: „Cine mă, cu ăsta? Ce voturi are el? Vine să ne învețe ce? Vorbe? Ca la Pro România?”

Una peste alta, intrarea lui Dâncu în partidul născut din PCR ar mai ameliora un pic imaginea dezastruoasă pe care o are PSD în Ardeal. Spoială cu Dâncu ar ține o perioadă. O perioadă.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *