Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Jocuri

Doi portari vor să apere o singură poartă! Plecarea lui Arlauskis deschide competiția între Sandomierski și Bălgrădean.

La prima vedere, plecarea lui Giedrius Arlauskis de la CFR Cluj pare să-i creeze emoții antrenorului feroviarilor, Dan Petrescu, acesta având o relație destul de bună cu goalkeeperul lituanian.

Plecare lui Arlauskis deschide însă competiția între actuala sa rezervă, Grzegorz Sandomierski și Cristian Bălgrădean care se va alătura echipei din vară. La prima vedere portarul român are un ușor avantaj, însă, nimic nu este sigur.

Cristian Bălgrădean

Mai mult decât atât, Sandomierski este optimist și își dorește să preia titulatura în poarta CFR, după plecarea lui Arlauskis: „Arla se află la echipă de ceva timp. S-a bucurat de succes cu Steaua, fosta sa echipă, şi e într-o formă bună acum. Este omul lui Dan Petrescu, alături de care a fost şi la alte cluburi. În acest moment, ierarhia nu poate fi distrusă. Totuşi, nu mă aşteptam la altceva în momentul în care am semnat. Am ştiut pentru ce statut semnez şi am sperat să-mi întăresc poziţia în lunile care au urmat.

Grzegorz Sandomierski

Din câte cunosc, contractul lui Giedrius Arlauskis se termină şi probabil că nu va mai fi reînnoit. Clubul deja a semnat un contract cu un alt portar (n.r. – Cristian Bălgrădean), care va veni de la 1 iulie, iar în acel moment competiţia va reîncepe pentru postul de titular. Pregătirea din vară poate decide cine va fi portarul numărul unui. Văd că am şanse aici”, a declarat Grzegorz Sandomierski pentru sport.tvp.pl.

2 COMMENTS

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *