Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate

(FOTO) Cum sfidează starea de alertă șefii PSD?! Voi stați în casă, purtați măști, noi facem ce vrem!

Președintele interimar al PSD dar mai grav Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a pus vineri o fotografie, pe Facebook, în care apare alături de secertarul general al PSD, Paul Stănescu și de liderii PSD din zona Moldovei. În fotografie se vede cum liderii partidului nu respectă nicio măsură de distanțare socială, pe care de altfel, în frunte cu Marcel Ciolacu, au votat-o în Parlament.

Împreună cu prietenii și colegii mei din Moldova. #Moldovafrumoasasisfanta #PSD #impreuna

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 22 mai 2020

Chiar dacă masca nu este obligatorie în spaţii deschise, recomandarea autorităţilor este să se păstreze distanţa socială, întrucât alerta de epidemie de coronavirus este încă în vigoare.

Priviți fotografia, probabil cel mai reprezentativ este Marian Oprișan, arogantul baron PSDist care a ales să se prezinte oamenilor în trening.

În rest, despre Marcel Ciolacu, cel mai slab președinte din istoria PSD și unii ar spune chiar și cel mai agramat, multe se pot spune, cât despre Paul Stănescu, nimic nu este de comentat, ascultați-l doar cum vorbește. Este noaptea minții când vorbește „nea Paul”. În poză mai apar Arsene, PSDistul șef din Neamț, șefii din Iași – Maricel Popa, Botoșani – Doina Federovici, Vaslui – Mitică Buzatu, Brăila – Ion Rotaru, Galați – Dan Nica, Bacău – Dragoș Benea.

În rest, vă mai redăm câteva filmulețe pentru a nu uita cine a condus și conduce PSD:

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *