Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Agora

Elek Levente s-a pus pe numărat și lipsesc 47 arbori, pe o stradă inaugurată recent, cu alai edilitar, în cartierul Bună Ziua

Unii mai cârcotași spun de vreo doi ani că PLUS Cluj nu există iar USR o joacă românească, la braț, cu PNL Cluj. Băi, s-au înșelat! Elek Levente, fost mare șef USR s-a apucat de numărat și, iată, lipsesc 47 arbori pe o stradă inaugurată recent, cu alai edilitar, în cartierul Bună Ziua.

„Dragă domnule primar Emil Boc , dragă domnule viceprimar Dan Ștefan Tarcea

In calitate de cetățean al Cujului cu taxele plătite la zi, ba chiar in avans, și in calitate de locuitor al cartierului Bună ziua, îmi permit să vă solicit să respectați proiectul de modernizare a străzii Bună ziua inclusiv la capitolul spații verzi și să dispuneți plantarea diferenței de 47 arbori conform proiectului. Ati respectat proiectul cel puțin la acest capitol doar in proporție de 57,2%.

Oare cum ar fi să plătim și noi același procent din impozit? Sau Dvs să încasați doar 52,7 % din salariu?

Deasemeni îmi permit să vă reamintesc că sunteți primarul, respectiv viceprimarul unui oraș cu pretentii și cu locuitori serioși și responsabili unde cuvântul, promisiunea și proiectele se respectă întocmai. Ar fi cazul după atâțea ani să conștientizați acest aspect și să livrați respect maxim față de cetățeni. Vă rog să nu ne luați de prosti pentru că nici noi nu facem asta cu voi deși uneori ne oferiți motive suficiente.

Dacă țineți neapărat să plantați copacii lipsă cu propriile mâini și cu fotograful din dotare, nu mă deranjează, dar vă rog să o faceti inafara orelor de program pentru că noi nu pentru asta vă plătim.

In speranța că veți trata solicitarea mea cu respectul cuvenit, vă Multumesc anticipat” suntem convinși că domnilor Boc și Tarcea li se vor înmuia genunche vorba lui Liviu Marian Pop.

Bravo Elekuț.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *