Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate

Cum alegem corpurile de iluminat într-o locuință? Ne explică arhitectul Codruța Ghiran.

Atelierele ILBAH continuă seria de evenimente “5 o’clock talks”, cu unii dintre cei mai buni și îndrăgiți specialiști ai comunității ILBAH, pe diferite teme și subiecte care să vină în ajutorul internauților.

Ne-am uitat și noi să vedem cine sunt „Atelierele IBLAH” și am găsit că organizează cursuri de calificare și formare profesională autorizate încă din anul 2012, în Bucuresti, Cluj și în Ploiești.

În fine, nu prea ne interesează pe noi conceptul de mai sus, le-am pus un link și de reclamă gratuită, însă noi vă redăm acest videoclip pentru că ne place de Codruța Ghiran, un arhitect deștept, creativ, o femeie cu mult bun simț care respectă și cere să fie respectată.

O frumoasă femeie, arhitect, a Clujului.

5 o'clock talks – Cum alegem lumina în spațiul de acasă?

Continuăm seria de evenimente “5 o’clock talks”, cu unii dintre cei mai buni și îndrăgiți specialiști ai școlii noastre, pe diferite teme și subiecte ce să vină în ajutorul vostru și de ce nu, să vă ajute în a vă descoperi o nouă pasiune. Codruţa Ghiran, arhitect și trainer Atelierele ILBAH, o să ne vorbească despre importanța luminii în spațiul nostru, de acasă. Aflăm împreună despre tipuri de lumină ce trebuie să existe într-o casă, cum alegem corpurile de iluminat si multe alte sfaturi utile pentru a crea un ambient cât mai plăcut sufletului nostru.Participarea este GRATUITĂ! Conferința va putea fi urmarită ONLINE, pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/AteliereleILBAH.ro

Publicată de Atelierele ILBAH pe Vineri, 15 mai 2020

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *