Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Editorial

Tișe, primar al Clujului din 2024!

Ani de zile, Boc a aruncat pe surse că nu mai candidează la primărie, însă oricât de dispus se arată pentru o nouă provocare la nivel național, timpul i-a trecut pentru prima scenă. Oricâți bănuți bagă în PR, „Clujul mândria Europei de Est” și alte povești de acest gen, Bucureștiul nu-l mai pupă.

Boc s-a descurcat onorabil din postura de primar, poate unul dintre cei mai buni primari ai țării, însă timpul lasă urme și pe această carieră, plus că Emil nu ar îmbătrâni sărac. Adică, tot Ucu și băieții, Sorin moldoveanu` trupa de constructori amici cu Udrea, de prin Florești și alții să facă euroi în Cluj-Napoca din construcții, este un pic frustrant. Teoretic lui Boc îi place puterea ca lui Ion Iliescu, diferența dintre cei doi este însă că doar unul este nemuritor!

Bun, Boc ține și astăzi PDL-ul îl lesă, nu vom zice PNL, pentru că Abrudean și Sărmaș sunt prea mici pentru politica Clujului iar Boc, prin Buda, ține partidul în mână. Dacă îl mai sună și Ucu din deal mai dă o țâră din coadă că deh… în amintirea vremurilor bune din UTC, dar pe la colțuri zice de Ucu că-i ramolit și că no… ar trebui să treacă peste supărarea cu Sile.

Lui Boc în schimb îi este frică de propriul său succes și știe foarte bine că din înălțimea notorietății și a încrederii, căderea nu este sacadată ci de-a dreptul mortală și câteva bube administrative are.

Oricâte interviuri ar da la Realitatea PNL TV de unul singur și oricât ar promite metrou în Cluj-Napoca, cu toții știm foarte bine că în 10 ani acest proiect nu este realizabil. A venit cu un vis care din start trezește semne de întrebare și la ultimul vânzător de nimicuri din oser.

Păi da băieți, în ăștia patru ani 2020-2024 sau 2021-2025, depinde cum o da covid-ul cu localele, Emiluț își va pregăti exit-ul.

Pe Buda vrea să-l lase la partid că știe că primăria nu o poate lua. Pe Buda la primărie l-ar bate și Cătănicia însă Tișe pare soluția de avarie.

Tișe care astăzi este victimă, Tișe care așa cum este a modernizat sute de kilometri de drumuri județene, Tișe care financiar a investit în partid, Tișe care are ușile deschise în tot orașul și care nu se cacă pe el în fața generației UTCiste care a condus orașul și ar vrea să mai facă ceva bănuți, așa ca la al cincilea salariu de la pensionare. Tișe care a construit stadionul.

Tișe, nu-i ca Apostu, cel mai bun primar PD al PSD-ului de caviar, de la Cluj.

Tișe poate lua primăria și el va fi moștenitorul. Tișe care astăzi nu este ajutat de București, Orban neavându-l deloc la suflet! Păi cât de simplu era ca acum, Guvernul să-l ajute pe Tișe în privința securistului de la aeroport. Era foarte simplu dar Orban nu-i curios de Tișe iar Tișe știe că la un moment dat, altfel vor fi cărțile în PNL, cu alți oameni, poate o construcție în care este și Rareș Bogdan cu care mahării vechi ai PDL Cluj sunt în relații bune.

Vom vedea ce va fi, dar noi preconizăm, pariem: Tișe, primarul Clujului în 2024!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *