Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate

(VIDEO) Oamenii își fac singuri dreptate: Sătenii s-au revoltat și au blocat un transport cu lemne fără acte legale!

În timp ce parlamentarii dorm pe ei și dau legi care „blochează” transportul în spațiul extracomunitar însă în UE, NU, în Austria, NU, în timp ce autoritățile județene și uneori și cele de ordine dorm pe ele, sătenii dintr-o localitate maramureșeană s-au revoltat și au blocat un transport cu lemne.

„Zeci de oameni au ieșit în stradă în urmă cu puțin timp în zona Luhei de Jos, cătun aparținător comunei Poienile de Sub Munte, județul Maramureș.

Și asta după ce aceștia au văzut cum un TAF aduce bușteni din munte. Vehiculul a fost oprit și imediat la fața locului a intervenit un echipaj al Secției Poliției Rurale Leordina.

Spiritele s-au calmat când polițiștii au aflat că spusele oamenilor sunt adevărate și că pentru lemnul transportat nu se avea niciun document de proveniență sau transport” se arată într-o postare pe vasiledale.ro

sursă video: vasiledale.ro

Update, punct de vedere al IPJ MARAMUREŞ

„Ieri după-amiază, în jurul orei 18.30, în timp ce acţionau în zona Luhei de pe raza localităţii Poienile de sub Munte, poliţiştii au oprit pentru verificări un autoturism cu care se transporta material lemnos. Bărbatul care transporta lemnul nu a putut prezenta documentele legale de provenienţă, motiv pentru care poliţiştii au dispus confiscarea şi predarea în custodia Ocolului Silvic a celor aproape 6 mc lemn de fag.

Întrucât există suspiciuni că lemnul ar fi fost tăiat ilegal, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale în funcţie de cele constatate” au precizat oficialii IPJ MARAMUREŞ.

1 COMMENTS

  1. Oh vai… niste hoti de lemne s-au sesizat ca fura altii in locul lor… vai vai… Si au chemat si Politia. Hilar!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *