Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate

Salvarea vine de la Cluj! Dragoș Damian, despre tratamentul minune contra COVID-19: „Noi avem o sucursală în Japonia şi am reuşit destul de repede să punem în fabricaţie aceste produse”

Vești bune de la Cluj! Conform lui Dragoș Damian, într-un interviu acordat Mediafax, un tratament minune va ajunge în România în lunile iulie şi august, două preparate, Favipiravir şi Nafamostat, care ar putea fi aduse de compania Terapia Cluj, de la o sucursală din Japonia.

„Şcoala japoneză a lansat în studii clinice două preparate care se fabrică în Japonia. Este vorba despre Favipiravir, despre acest produs s-a mai vorbit şi la începutul pandemiei şi sunt o serie de studii cu rezultate încurajatoare. Acest preparat este un preparat anti gripal la bază, dar se pare că are şi efecte împotriva SARS Cov-2. Cel de al doilea preparat este Nafamostat. Acesta este un produs injectabil şi din nou sunt date de literatură care arată că în fazele severe ale bolii, împreună cu anti-coagulante, este un preparat care limitează efectele şi simptomele bolii.

Noi avem o sucursală în Japonia şi am reuşit destul de repede să punem în fabricaţie aceste produse. O să urmeze bineînţeles formalităţile de import, de înregistrare a medicamentelor şi cam 20 de doze din fiecare dintre cele două produse, noi estimăm că o să ajungă în România în lunile iulie şi august” a anunțat Dragoş Damian, CEO Terapia Cluj, în interviul acordat Mediafax.

surse externe:

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *