Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate Cultură

Clujul Cultural a primit cele mai multe voturi pe HotNews.ro și va beneficia de micro-finanțarea de 1.000 de euro oferită de BCR!

Tiberiu Fărcaș merită niște aplauze. Se zbate destul de tare omul ăsta, care a construit un produs unic în Ardeal, după părerea noastră de calitate – clujulcultural.ro și iată că miercuri, printr-un sondaj național, găzduit de HotNews.ro, platforma a câștigat și un concurs.

Felicitări Fărcaș, să rămâi la fel, modestia este importantă.

Pe cine a învins Clujul Cultural?

Asociația Medicilor Radiologi Intervenționiști din Craiova – nu am găsit site sau pagină de Facebook

  • Asociația Ortodoxa Filantropia a fost fondată în anul 2004, cu scopul de a se implica în proiecte sociale în domeniul protecției copilului și a persoanelor vârstnice prin desfășurarea de proiecte sociale, într-un spirit creștin ortodox, ca și creștini implicați, practicanți, cărora le pasă de ceea ce se întâmplă și care încearcă să găsească soluții concrete de ajutorare a celor nevoiași.
  • Asociația Business Media Club are ca misiune dezvoltarea viitorii lideri de business din România, aceștia diferențiindu-se prin spiritul întreprinzător, autonomie și capacitate de inovare. Business Club își propune să participe activ la evoluția calitativă a mediului de business din România, atât prin dezvoltarea unei comunități sustenabile, cât și prin stabilirea unor parteneriate cu principalele centre educaționale academice și a relațiilor cu principalii antreprenori și decidenți ai mediului de business.
  • Fundația Prison Fellowship România are ca misiune încurajarea reabilitării și reintegrării persoanelor vulnerabile, expuse riscului de excluziune socială și infracționalitate. “Prin programele și proiectele pe care le desfășurăm dorim să oferim ajutor social, material și spiritual beneficiarilor noștri”.
  • Fundația Comunitară Vâlcea “Misiunea noastră este să fim un reper în societatea vâlceană, un partener dinamic care sprijină iniţiativele locale prin conectarea resurselor cu proiecte de dezvoltare a comunităţii. Ne propunem să servim toate comunităţile urbane şi rurale din judetul Vâlcea, iar numărul de locuitori care pot beneficia de asistenţa şi programele Fundaţiei este estimat la 370.000 de persoane. Rolul nostru este de a iniția și a menține legătura dintre donatori, nevoi și soluții, conectând oamenii cu cauzele și sprijinind un impact crescut al donațiilor și finanțărilor în comunitate”.
Fărcaș, „Uriașul”

După succesul obținut, Fărcaș a mulțumit prietenilor și urmăritorilor site-ului de cultură: „Dragi prieteni, împreună am câștigat! Vă mulțumesc tuturor celor 297 care ati votat ieri. Ati făcut ca siteul meu, Clujulcultural.ro, unicul site de cultură din județul Cluj, prin ONG-ul care îl manageriază, să câștige concursul organizat de banca BCR și Hotnews.ro ( unul din cele mai importante siteuri generaliste din România).

Datorită voturilor dvs siteul a câștigat premiul de 1000 de euro.

O parte din acești bani se vor transforma într-o susținere financiară a colaboratorului siteului, Stroia Catalin, 20 de ani, din Focșani, student anul 1 la jurnalism, UBB. Mulțumesc mult pentru sprijin!”.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *