Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Black Tie

Clujenii de la BRK Financial Group (BRK) au decis repartizarea profitului pentru acoperirea pierderilor din anii trecuți!

Acționarii BRK Financial Group (BRK) au decis repartizarea profitului pentru acoperirea pierderilor din anii trecuți, pentru Adunarea Generală din 27 aprilie, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București (BVB)

„Astfel, acționarii au decis aprobarea propunerii Consiliului de Administrație privind repartizarea profitului net aferent exercițiului financiar 2019 pe urmatoarele destinații: constituire rezervă legală (5% în valoare de 407.650,82 ron) şi acoperirea pierderilor reportate din anii anteriori” conform financialintelligence.ro

Despre BRK Financial Group

BRK Financial Group, fostă SSIF Broker S.A, este o societate de investiții financiare înființată în 1994 la Cluj-Napoca. Compania este membru fondator al Bursei de Valori București și al Sibex- Sibiu Stock Exchange, acționar la Depozitarul Central S.A. București, Casa Română de Compensație, Casa de Compensație București, Fondul de Compensare al Investitorilor și membru al Bursei de la Viena, una dintre primele burse fondate din lume.

BRK Financial Group este prima societate de servicii de investiții financiare (SSIF) listată la cota Bursei de Valori București (5 februarie 2005). Acțiunile BRK sunt cotate, începând din 15 mai 2007, în sectorul Titluri de capital – Categoria I al Bursei de Valori București.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *