Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate

VIDEO din gara Cluj-Napoca! „Noi stăm în case și buștenii pleacă” La revedere pădure!

Un clujean a realizat o filmare, astăzi, în gara din Cluj-Napoca și a surprins un tren încărcat cu bușteni, care urma să plece din gară, conform spuselor celui care a realizat filmarea.

„Priviți, bușteanul românesc, cum o luat calea pribegiei. Priviți lemnul din România, cum pleacă! Voi stați în casă să nu vedeți din astea. Rămâneți în casă spre binele vostru, că noi ne facem hoțiile în continuare. La revedere pădure, la revedere bușteni!” este comentariului clujeanului care a filmat buștenii din tren.

În România se taie, ȋntr-un an, aproximativ 38,6 milioane de metri cubi de lemn, cu 20 de milioane peste cifrele oficiale, diferența provenind din tăierile ilegale, în mare parte din pădurile proprietate privată.

8 COMMENTS

  1. Este inacceptabil . De luni de zile asta se întîmplă cu aprobarea sau indiferenta autorităților. Desii noi romanii protestam peste tot in lume, guvernul nu ia nici o atitudine sa protejeze una dintre cele mai importante resurse de sănătate si viața a țării. Cu pădurea un întreg ecosistem este distrus. Schimbări majore sunt necesare in România. Asta nu mai poate continua.

    • Uita-te atent la filmare in partea dreapta jos. Spre sfarsitul filmului se vede ca-i filmat un ecran de calculator. Apare mesajul „Activate Windows” ca deh omu n-are bani de licenta are timp de trucaje ordinare.

  2. Am 72 de ani si nu mi-am inchipuit ca guvernantii nostrii si parlamentarii dorm si nu ia masuri urgente de a nu mai distruge padurile, Ce fel de romani sunteti domnilor de va vindeti tara cu buna stiinta fara a lua nici o masura? Va este frica de domnul presedinte ca este prietenul austriecilor ? Da, domnul presedinte trimite in Germania mana de lucru cu avioanele si pe noi ne tin in casa ca pe vite in tarcuri. L-a bagat pe Dragnea in puscarie ca sa dea si gazele si multe alte nemernicii.Cu secuii cand a fost la intrunire , acestia cantau imnul secuiesc, drapele secuiesti , iar de Roamnia nici tu imn, nu tu steag.
    Pacat ca cei care ati avut majoritatea in parlament ati votat niste hahalere, desi cei din partidul lor nu s-au prezentat la vot.

  3. Trucaj prost facut. A fost filmat un ecran de computer cu windows neactivat si vocea aplicata peste. Se vede pe filmare in dreapta jos „Activate windows” Este fake news ordinar. Filmarea poate fi facuta acum 2, 3-5 ani altfel punea direct filmul de pe telefon nu filma ecranul unui computer.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *