Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

EXCLUSIV Jocuri

Scenariu de coșmar pentru CFR sau campioană a sezonului 2019-2020? Cum poate lua echipa lui Becali locul CFR în UCL?

Scenariu de coșmar pentru CFR Cluj, conform The Sun, dacă oficialii UEFA vor lua în calcul următorul scenariu: În cazul în care competițiile interne nu pot fi încheiate pe teren și vor fi suspendate definitiv din cauza pandemiei de coronavirus, este posibil ca UEFA să țină cont de coeficientul UEFA la calificarea echipelor în ediția viitoare a cupelor europene. Iar FCSB, echipa lui Gigi Becali este înaintea lui CFR Cluj în acest top.

  1. FCSB 20.500 de puncte (locul 75 în ierarhia generală);
  2. CFR Cluj 12.500 de puncte (113 în Europa).

În acest moment acest scenariu este în planul doi, însă nu este exclus să se apeleze la el dacă planul presedintelui UEFA, Aleksander Ceferin, eșuază. Recent, acesta și-a reluat ideea în cadrul ședinței organizate prin video cu oficialii celor 55 de federații membre, în care le recomandă acestora încheierea campionatelor și cupelor interne pe teren. În aceste condiții CFR ar putea deveni campioană!

Aleksander Čeferin, de profesie avocat, a fost între 2011 și 2016 președinte al Asociației de fotbal din Slovenia. Începând din 14 septembrie 2016, este președintele UEFA

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *