Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate

15 persoane au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus la Institutul Oncologic Cluj-Napoca!

15 persoane, printre care o asistentă și un psiholog, au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus la Institutul Oncologic Cluj-Napoca. Toți cei 15 sunt izolați.

Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, a declarat, pentru mediafax.ro, că depistarea persoanelor infectate a avut loc în urma unei testări a tuturor pacienților: „La Institutul Oncologic Cluj-Napoca au fost confirmate 15 cazuri de persoane confirmate pozitiv cu coronavirus, este vorba de pacienți dar și de o asistentă medicală și un psiholog. Depistarea unui număr atât de mare de persoane infectate a fost rezultatul unui screening, a unei testări a tuturor pacienților din spital, care erau asimtomatici, nu se încadrau în categoria suspect, dar conducerea Institutului a decis testarea tuturor. Au un aparat PCR cu care fac aceste teste. Toate aceste persoane confirmate pozitiv au fost izolate”.

Update 1: Conform prefectului Abrudean, la Institutul Oncologic Cluj-Napoca se vrea testarea întregului personal medical, care numără peste 1100 de persoane, din care 300 au fost testate până acum.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *