Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate

(FOTO & VIDEO) HALUCINANT! În plină pandemie de COVID-19, mii de pasageri lipiți unul de altul în Aeroportul din Cluj.

Fotografii incredibile cirulă pe internet despre situația strigătoare la cer, care s-a produs astăzi, la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, în plină pandemie de coronavirus și în plină perioadă de carantină la nivelul întregii țări, generată de starea de urgență instituită și de măsurile restrictive impuse prin ordonanțe militare.

Aeroportul a fost invadat de mii de persoane, peste 1.500 conform unor surse, care se înghesuie una lângă alta, fără nicio măsură de siguranță de tipul „spațiu de siguranță”.

„Organizarea aparține firmelor private care s-au ocupat și de contractele lor de muncă. Am trimis acolo jandarmi pentru a asigura ordinea publică. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj va face verificarea respectării măsurilor care trebuiau luate de organizatori” a declarat pentru publicația cluju.ro, prefectul Mircea Abrudean.

Pe de altă parte, un consilier local clujean a ironizat explicațiile autorităților: Bun, știrea e adevărată, dar autoritățile nu au, se pare, nicio vină, de vină e strict operatorul privat. Vorbim despre 12 curse charter care plecau așa, de capul lor. Noi suntem responsabili doar de cum se vine, nu și de cum se pleacă, nu? Curat murdar!a anunțat Corina Croitoru.

Potrivit g4media.ro „firma de pază ar fi fost depășită de situație, dar comitetul pentru situații de urgență s-ar fi întrunit pentru a lua măsuri de dispersare a mulțimii. Din imagini rezultă că oamenii nu respectă nici o regulă de distanțare socială și puțini poartă măști de protecție.

Muncitorii sezonieri ar fi urmat să plece în jurul prânzului cu 13 chartere de pe Aeroportul din Cluj către Germania”.

Decizia de a facilita plecarea muncitorilor sezonieri din România către străinătate a fost anunțată de curând, de ministrul de Interne, Marcel Vela.

Deocamdată mult titratul manager Ciceo tace. Noi credem că ar trebui să-și asume acest dezastru și să NU dea vina pe Tișe. Dumnealui are în gestiune interiorul aeroportului, incinta mai exact!!!

sursă video g4media.ro – Dan Tăpălagă

2 COMMENTS

  1. In video atașat văd că în aeroport era liniște iar în parcarea din fata era nebunia. Dacă acea parcare nu tine de aeroport ( am mai auzit asta și înainte de nebunia de ieri) atunci marele manager nu are nici o vina. Dacă știi că de la 6 la 23 zboară cele 12-13 curse nu înseamnă că toți vin buluc la ora 6. Bine că nu au fost descărcați in parcare și cei pentru cursele de a doua zi. Din ce am văzut, pasagerii nici nu știau care cu ce avion zboară și asta nu poate fi imputat aeroportului. Dacă autocarele îi descărcau la stadion trebuia demisă conducerea stadionului ?

  2. Parcarea acum nu apartine aeroportului . In August 2018 apartinea aeroportului si nici taximetrele nu puteau intra . Era bariera la intrare de la trotuar si acolo te lasa taxi sau de acolo te lua .
    Si ei au facut scandal ca fac degeaba un drum la Aeroport daca nu au cum sa astepte avioanele .
    E istorie ,apartinea Cons Judetean Cluj si ati vazut ce se intampla .

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *