Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate Black Tie

Un clujean modernizează prin digitalizare instituțiile statului român!

Sabin Sărbaș, esență liberală de la Cluj, este unul dintre tinerii politicieni de bun simț, promițător, un om profesional potrivit pentru locul de muncă ocupat, Autoritatea pentru Digitalizarea României.

aici.gov.ro este un instrument prin care orice instituție a statului va putea primi documente în format electronic, un instrument atât de așteptat pentru a debirocratiza statul român.

„Practic, prin această platformă, dezolvată în parteneriat cu Aurachain, Asociatia pentru Tehnologii Avansate – ATA, BitHat Solutions și Telekom Romania, ne propunem să restartăm procesul de digitalizare a serviciilor publice, având la bază un principiu foarte important, conform căruia principalii beneficiari ai platformelor de servicii publice online sunt cetățenii și agenții economici” a anunțat Sărmaș opinia publică.

Noi îi urăm mult succes lui Sabin Sărmaș, a intrat pe un drum complicat de frumos și de mare responsabilitate. Felicitări acestui clujean care modernizează prin digitalizare instituțiile statului român.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *