Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate

Anca Buzoianu: Au început determinările pentru diagnosticul Covid19 la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca

Rectorul UMF, Anca Buzoianu, ne-a anunțat în această seară că au început determinările pentru diagnosticul Covid19 la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

„Cercetătorii de la Centrul de Genomică Funcțională și Medicină Translațională au efectuat ieri primele testări diagnostice pentru Covid19, capacitatea de diagnostic fiind de 180 de teste pe zi. De mâine intră în circuitul diagnostic și Laboratorul Disciplinei Medicină Legală, care poate face încă 60 de determinări zilnic. Creștem astfel capacitatea de diagnostic în orașul nostru, un pas important pentru limitarea epidemiei.

UMF Iuliu Hațieganu încearcă prin mobilizarea tuturor resurselor să fie alături de colegii noștri medici în bătălia pentru sănătate. Mulțumim colectivelor laboratoarelor de cercetare conduse de prof. dr .Ioana Berindan Neagoe și prof. dr. Horea Vladi Matei pentru mobilizarea rapidă și profesionalism” a anunțat Buzoianu.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *