Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Agora

Sabin Gherman despre Ministrul de Interne: Dom’ ministru, imnul unei țări e mult prea important ca să faci din el cârpă fluturată a victorie

Bun comentariu a lui Sabin Gherman, nenea de care jumătate de ţară se căca pe ea că fură Transilvania şi o duce în Ungaria. Deci, are nişte video-uri foarte deştepte.

Bun, azi a şters pe jos cu ministrul internelor. Vela se cheamă nenea, de amar şi cu PNL şi cu PSD… vă daţi seama ce dezastru era acum cu Carmen Dan şi Dăncilă ?!?

Da, ministrul de Interne Vela, subinginer în tehnica sudurii, a dar ordin ca polițiștii să pună în weekend “Deșteaptă-te, române” la difuzoare, după-amiaza și seara.

Dom’ ministru, imnul unei țări e mult prea important ca să faci din el cârpă fluturată a victorie. Îl pui ca să ce? Zi-minși mie ce te diferențiază de Funar, întemeietor al patriosmului de bulivar?

Vrei solidaritate? Vrei mândrie națională? Păi astea le poți câștiga ușor; uite cum:
– renunțați, voi, politicienii, la pensiile speciale
– nu mai numiți politic tot felul de nimea-n drum în posturi cheie
– reparați ce e de reparat (încă n-am aflat cine sunt ăia care-au blocat patru zile un milion de măști la Vamă, de exemplu)

Ca să știi, dom’ ministru: dacă vrei încredere publică, bagă la cap că imnul sudează oameni, nu două bucăți de fier

Mi se pare mie sau chiar fabricăm tichii de mărgăritar pentru chelioși? Măști, combinezoane, teste, aparatură medicală, dom’ ministru – de astea-i nevoie! Întreabă medicii dacă nu crezi!

Sau: dom’ Vela, poate ai inventat asta ca să ai un motiv de demisie?” a anunţat Sabin Gherman.

AU GĂSIT SOLUȚIA: BAGĂ IMNU’Da, ministrul de Interne Vela, subinginer în tehnica sudurii, a dar ordin ca polițiștii să pună în weekend “Deșteaptă-te, române” la difuzoare, după-amiaza și seara.Dom’ ministru, imnul unei țări e mult prea important ca să faci din el cârpă fluturată a victorie. Îl pui ca să ce? Zi-minși mie ce te diferențiază de Funar, întemeietor al patriosmului de bulivar? Vrei solidaritate? Vrei mândrie națională? Păi astea le poți câștiga ușor; uite cum:- renunțați, voi, politicienii, la pensiile speciale- nu mai numiți politic tot felul de nimea-n drum în posturi cheie- reparați ce e de reparat (încă n-am aflat cine sunt ăia care-au blocat patru zile un milion de măști la Vamă, de exemplu)Ca să știi, dom’ ministru: dacă vrei încredere publică, bagă la cap că imnul sudează oameni, nu două bucăți de fierMi se pare mie sau chiar fabricăm tichii de mărgăritar pentru chelioși? Măști, combinezoane, teste, aparatură medicală, dom’ ministru – de astea-i nevoie! Întreabă medicii dacă nu crezi!Sau: dom’ Vela, poate ai inventat asta ca să ai un motiv de demisie? Ai patreon.com/SabinGherman dacă vrei și dacă poți să susții emisiuneaPrivește, spune și dă mai departe

Publicată de Sabin Gherman pe Sâmbătă, 28 martie 2020

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *