Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate

Dudu „s-a pensionat”. Nevasta, nu.

Nouă ne-a plăcut mereu de doamna, scuzați cacofonia, căci universitari suntem, da, de doamna Daiana Theodora Cuibus, conf. univ. dr. Daiana Cuibus, cadru didactic în departamentul de Limbă Română și Lingvistică Generală, din cadrul Facultății de Litere, Universitatea Babeş-Bolyai.

Este o doamnă puternică, interesantă, seamănă cu tatăl ei, domnul Grigore Zanc, fost președinte al PSD Cluj, fost ministru al culturii PSD, fost senator PSD.

Este și soția proaspătului ex. general Valentin Cuibus, la rându-i fost președinte al PSD Cluj, actual consilier județean, fost mare UTCist, să nu uităm.

Ceea ce puțini știu, este, că în urmă cu doi ani, soția lui Dudu și fiica lui Grigore a ajuns directorul general al Institutului Limbii Române din București. Acuma să fim clari, pe spinarea ei, profesional vorbind, poate merita.

Valentine, ce te faci tu acum, aproape de pensie? După ani de politichie de la UTC la ISJ? Cât ai rezistat tu, dragă de tine și pe vremea la PeDeLe și pe vremea la PeSeDe? Zic unii că ai sperat ca Emil să te țină. Hahahahaaaaaa

Hai, dacă ești bun și îți plătești capitația, poate, poate, te chemăm la o agapă… Nu fi supi!

Valentin Cuibus, Daiana Cuibus și Emil Boc sau cum ar spune Ioan Rus, politică partajată à la Cluj…

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *