Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Jocuri

Frăția „Șepcile Roșii – Câinii Roșii”, provoacă un meci caritabil pe FIFA 20! ”U” – Dinamo, miercuri, de la 21.30!

Dacă pe gazon, șepcile roșii nu au făcut un sezon grozav, în spațiul virtual, comunitatea Universității Cluj nu duce lipse de imaginație și ne invită la un meci virtual pe FIFA20 cu prietenii de la Dinamo București, caramaderia celor două galerii fiind binecunoscută.

„Cât timp noi #stămacasă, există în fiecare spital din țară oameni care luptă până la epuizare pentru sănătatea și siguranța noastră, pentru viitorul nostru. Pentru noi viața continuă să fie despre fotbal, însă cum trebuie să ne adaptăm situației, am trecut la dreptunghiul verde de pe ecran. Alături de echipa FC Universitatea Cluj eSports vom readuce, miercuri, de la 21:30, emoțiile unui duel de tradiție al fotbalului românesc, „U” Cluj – Dinamo, de data asta în FIFA 20 Pro Clubs ( 11 vs 11 ) , iar voi ne puteți susține din tribuna virtuală. Banii strânși vor fi donați Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj, pentru a-i sprijini în lupta cu noul coronavirus.

Evenimentul va consta într-o dublă manșă între cele două echipe de FIFA Pro Clubs și va fi transmis live pe pagina noastră de Facebook și pe canalul de YouTube Universitatea Cluj eSports” au anunțat cei de la FC Universitatea Cluj.

Biletele „virtuale” pentru derby: https://www.bilete.ro/fc-universitatea-cluj-dinamo-bucuresti/fc-universitatea-cluj-dinamo-bucuresti-meci-fifa-20-pro-clubs-25-mar-2020

Puteți urmări evenimentul aici:

Până atunci, vă lăsăm o mostră de prietenie, validată de timp și solidaritate:

Episodul I #DinDragostePentruCFR

Fotbalul a luat o pauză, suporterii, nu!Episodul I #DinDragostePentruCFRAmintiri din 2014

Publicată de Varză à la Cluj pe Luni, 23 martie 2020

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *